Headspace

DEELNEMER

Headspace

RUIMTE

Tuinzaal


Montaudio

Montaudio:

Voor het eerst in Nederland, Montaudio uit Nieuw-Zeelandse.

De schoonheid van dit prachtige land wordt door het team van Montaudio vertaald naar een breed pakket aan interlinks, speakerkabels, USB- en Ethernetkabels. Daarnaast maakt Montaudio adembenemend hifi meubilair, zeer bijzondere ground reference units en unieke afstelbare trillingsdempers.

Welkom in kamer 56 waar Gerard en Martin van Audio-Essence u graag alles vertellen over dit indrukwekkende merk uit Nieuw-Zeeland.

Meer info: www.montaudio.com / www.audio-essence.nl

DEELNEMER

Helios

RUIMTE

56


Plixir

PliXiR

De gerenommeerde  en award winning PliXiR voedingen en Powerconditioners richten zich op ultra schone energie voor HiFi systemen. Dit jaar nieuw zijn de ‘highest end’ Statement BDC lineaire voeding en de Supreme powercable.

Welkom in kamer 56 waar Gerard en Martin van Audio-Essence u graag alles vertellen over dit hoogwaardige merk uit Singapore.

Meer info: www.plixirpower.com www.audio-essence.nl

DEELNEMER

Helios

RUIMTE

56


Leica (Cinema TV)

De innovatieve Leica Cine 1 is de eerste Cinema TV van Leica, waarin de hoogste Leica kwaliteitsnormen in bewegend beeld tot leven komt. In combinatie met het uitstekende Dolby Atmos® surround systeem creëert het een unieke cinematische sfeer. Maximale connectiviteit, innovatieve productfuncties en intuïtieve werking zorgen voor een eenvoudige bediening, waarbij de Leica Cine 1 zich tevens onderscheidt door een indrukwekkend modern design. Dankzij de ultra-short-throw lens kan de Leica Cine 1 ruimtebesparend dicht tegen de muur in de woonkamer worden geplaatst, terwijl de elegante aluminium behuizing in de authentieke Leica-look, zich als klassiek stijlicoon elegant in de ruimte voegt.

 De Leica Cine 1 ontving de iF Design Award 2023 voor zijn uitstekende productontwerp en is daarmee één van de winnaars van de wedstrijd van dit jaar. De iF Design Award is al vele decennia een wereldwijd erkend keurmerk voor uitstekend design en is een van de belangrijkste designprijzen ter wereld.

Met zijn uitzonderlijke optische prestaties overtreft de Leica Cine 1 de normen van de nieuwste generatie Home Cinema TV’s. Hij combineert briljante Leica beeldkwaliteit in 4k op 80, 100 of 120 inch projectieformaat, afhankelijk van het Cine 1 model, met het indrukwekkende Dolby Atmos® surround systeem, intuïtieve bediening en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Centraal staat het projectiesysteem met drievoudige RGB-lasertechnologie, dat een lange levensduur heeft van meer dan 25.000 uur en een laag energieverbruik. Dit wordt gecompleteerd door het verfijnde optische systeem dat vervaardigd is in overeenstemming met de Leica-normen voor filmervaringen, en door het onmiskenbare karakter en de uitstekende beeldkwaliteit van Leica. De combinatie van adembenemende video- en audiokwaliteit creëert een authentieke bioscoopsfeer die de ruimte vult. Aangenaam voor het oog, en met een indrukwekkend  kleurbereik tot aan de randen van het geprojecteerde beeld. Dit levert genuanceerde, levendige kleuren met scherpe contouren – zelfs bij helder omgevingslicht.

De Leica Cine 1 beschikt over alle state-of-the-art functies van een klassieke smart TV, zoals een intuïtieve smart TV interface met voice control, een geïntegreerde drievoudige tuner, Apple AirPlay en directe toegang tot streaming platforms. De Filmmaker Mode(TM) toont films in de ongefilterde originele weergave, zoals de regisseur het bedoeld heeft.

Check de website voor meer informatie!

DEELNEMER

Transcontinenta

RUIMTE

114


Transcontinenta

Transcontinenta BV, distributeur van Leica in Nederland presenteert met trots de nieuwe generatie Cinema TV aan: de Leica Cine 1. Het zijn de details die van een projectie een thuisbioscoopervaring maken: het beeld, het geluid, de sfeer.

De innovatieve Leica Cine 1 is de eerste Cinema TV van Leica, waarin de hoogste Leica kwaliteitsnormen in bewegend beeld tot leven komt. In combinatie met het uitstekende Dolby Atmos® surround systeem creëert het een unieke cinematische sfeer. Maximale connectiviteit, innovatieve productfuncties en intuïtieve werking zorgen voor een eenvoudige bediening, waarbij de Leica Cine 1 zich tevens onderscheidt door een indrukwekkend modern design.

Check de website voor meer informatie!

DEELNEMER

Transcontinenta

RUIMTE

114


KanexPro

Check de website voor meer informatie!

DEELNEMER

Klankbart

RUIMTE

24


Optoma

Check de website voor meer informatie!

DEELNEMER

Klankbart

RUIMTE

24


DVDO

Check de website voor meer informatie!

DEELNEMER

Klankbart

RUIMTE

24


AF Group

Check de website voor meer informatie!

DEELNEMER

AF Group

RUIMTE

37


Fine Sounds Benelux

Check de website voor meer informatie!

Dit zegt Rob Hullekes:

Wat wilde je vroeger altijd worden?
Piloot.

Hoe ben je in de high-end audio-hoek terechtgekomen?Door te proberen altijd het beste te doen voor merk en product.

Wat was je eerste audioapparaat?
Een Philips-draaitafel.

Hoe word je een goede geluidsmeester?
Al doende leert men: veel luisteren naar leermeesters.

Wat is het leukste in je werk?
De afwisseling.

Welke muziek neem je mee naar een onbewoond eiland?Abba, Elvis, Dire Straits, muziek uit de jaren zeventig en tachtig.

Wat maakt het Dutch Audio Event tot de beste show van Nederland?
Haha, jullie doen je best en zouden wellicht de beste kunnen worden!

Welke publiekstrekker staat er dit jaar in jouw ruimte?McIntosh met de Sonus faber, de complete speakerlijn met de Amati, Serafino en de Guarneri’s! Daarnaast brengen we de Michi-amplifier van Rotel en de Sonus faber Sonetto en Olympica’s.

Hoe zie je jouw rol als audio-pro?
Dealers informeren, inspireren, betrekken en enthousiasmeren.

Wat is de sleutel om meer mensen aan kwaliteits-audio te krijgen?
Tja, zolang elke partij het zelf blijft doen, is er nooit marketing-kracht om meer mensen te bereiken.

Wie is je held en waarom?
Muzikanten in het algemeen, waardoor wij hun muziek kunnen laten beleven en laten horen!

Jouw droom-SUV: Maserati Levante óf Porsche Cayenne óf Range Rover?
Mijn voorkeur heeft de Maserati Grecale of de Maserati MC20, natuurlijk met Sonus faber aan boord.

Wat is je motto?
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

En wat ligt er nog op je tong?
Veel, maar dat doen we een keer met een biertje!

DEELNEMER

Fine Sounds Benelux

RUIMTE

65