Zet het alvast in je agenda want op 5 en 6 oktober 2024 is er weer een nieuwe editie van het Dutch Audio Event.

Zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 waren de data voor een laatste editie van het Dutch Audio Event in het NH Conference Centre aan de Koningshof in Veldhoven, Nederland.

Hier zijn enkele highlights uit 2023:
– 250 merken
– 60 kamers
– Het hele weekend livemuziek
– 2 bioscopen
– Qobuz lezing
– Roon lezing
– Hans Beekhuyzen Lezing
– Grimm Audio lezing (Guido Tent en Eelco Grimm)
– Verbeterde horeca

Dit jaar krijgen kinderen tot 18 jaar GRATIS toegang. Voor elke volwassenkaart kan je 1 gratis kinderkaart bestellen. Er is dus geen reden meer om niet een van de kinderen of kleinkinderen mee te nemen en hen een echte audio-ervaring te bezorgen.

Ook dit jaar sturen we het gedrukte DAE-magazine geheel GRATIS naar iedereen die vooraf een toegangsbewijs heeft gekocht. Let dus goed op bij het bestellen van je kaartje, want daar kun je ook een week voor aanvang van de voorstelling aangeven of je het magazine wilt ontvangen. Deze aanbieding is geldig t/m 22 september. Uiteraard ligt het magazine ook op u te wachten op de beurs, maar als u het voorafgaand aan de beurs ontvangt, kunt u zich alvast oriënteren en inlezen over de beurs zodat u volledig voorbereid bent.

Ook dit jaar is het weer volle bak!
Vrijwel alle expositieruimtes zijn door veel verschillende merken geboekt. Er zal meer te beleven zijn in de foyers. En ook zullen er meer merken en producten te zien zijn. Samen met de deelnemende merken proberen we onze bezoekers steeds meer beleving te bieden en zetten wij ook dit jaar weer stappen in die richting.

Wil je weten welke merken bevestigd zijn, houd dan de website van DAE in de gaten en neem een kijkje op de merkenpagina. Niet alle exposanten hebben precies aangegeven welke merken ze dit jaar mee gaan nemen, wat soms pas een paar weken voor de beurs duidelijk is, maar wat we wel weten staat al op onze website.

We hopen je te zien op het Dutch Audio Event!