De innovatieve Leica Cine 1 is de eerste Cinema TV van Leica, waarin de hoogste Leica kwaliteitsnormen in bewegend beeld tot leven komt. In combinatie met het uitstekende Dolby Atmos® surround systeem creëert het een unieke cinematische sfeer. Maximale connectiviteit, innovatieve productfuncties en intuïtieve werking zorgen voor een eenvoudige bediening, waarbij de Leica Cine 1 zich tevens onderscheidt door een indrukwekkend modern design. Dankzij de ultra-short-throw lens kan de Leica Cine 1 ruimtebesparend dicht tegen de muur in de woonkamer worden geplaatst, terwijl de elegante aluminium behuizing in de authentieke Leica-look, zich als klassiek stijlicoon elegant in de ruimte voegt.

 De Leica Cine 1 ontving de iF Design Award 2023 voor zijn uitstekende productontwerp en is daarmee één van de winnaars van de wedstrijd van dit jaar. De iF Design Award is al vele decennia een wereldwijd erkend keurmerk voor uitstekend design en is een van de belangrijkste designprijzen ter wereld.

Met zijn uitzonderlijke optische prestaties overtreft de Leica Cine 1 de normen van de nieuwste generatie Home Cinema TV’s. Hij combineert briljante Leica beeldkwaliteit in 4k op 80, 100 of 120 inch projectieformaat, afhankelijk van het Cine 1 model, met het indrukwekkende Dolby Atmos® surround systeem, intuïtieve bediening en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Centraal staat het projectiesysteem met drievoudige RGB-lasertechnologie, dat een lange levensduur heeft van meer dan 25.000 uur en een laag energieverbruik. Dit wordt gecompleteerd door het verfijnde optische systeem dat vervaardigd is in overeenstemming met de Leica-normen voor filmervaringen, en door het onmiskenbare karakter en de uitstekende beeldkwaliteit van Leica. De combinatie van adembenemende video- en audiokwaliteit creëert een authentieke bioscoopsfeer die de ruimte vult. Aangenaam voor het oog, en met een indrukwekkend  kleurbereik tot aan de randen van het geprojecteerde beeld. Dit levert genuanceerde, levendige kleuren met scherpe contouren – zelfs bij helder omgevingslicht.

De Leica Cine 1 beschikt over alle state-of-the-art functies van een klassieke smart TV, zoals een intuïtieve smart TV interface met voice control, een geïntegreerde drievoudige tuner, Apple AirPlay en directe toegang tot streaming platforms. De Filmmaker Mode(TM) toont films in de ongefilterde originele weergave, zoals de regisseur het bedoeld heeft.

Check de website voor meer informatie!

DEELNEMER

Transcontinenta

RUIMTE

114