Daudio komt met 2 primeurs naar XFI 2019

Daudio toont dit jaar 2 nieuwe luidsprekers op de de XFI audioshow. Deze luidsprekers hebben wij ontworpen om naast de High End modellen (S1, W1 en M1) ook een Referentie serie neer te zetten in het segment onder de 10.000 euro. Doel van Daudio is om de voordelen van open luidsprekers, natuurlijke weergave met minder vervorming & verkleuring en geen kastklank, voor een breed publiek bereikbaar te maken.

S2

Het eerste nieuwe model, de S2, is een drieweg full range luidspreker ontworpen om de uitzonderlijke weergavekwaliteiten van Daudio neer te zetten met de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding van alle componenten. De dubbele 12” woofers en de prachtige mid en tweeter geven een ver doorlopend bereik van onder de 30Hz tot ver boven de gehoorgrens. U hoort een enorme dynamiek, mooie details en tegelijk heel veel rust. De Daudio S2 heeft een minimalistisch design, waarbij alle drivers netjes achter het strakke doek zijn weggewerkt. De luidspreker is gemakkelijk te plaatsen en staat stevig op een klein vloeroppervlak. Een prachtige elegante luidspreker, leverbaar in verschillende soorten hout en gelakt in de gewenste kleur hoogglans of mat.

Daudio-xfi

M2

Het tweede model is de M2, dit is een monitor/sub luidsprekersysteem. De M2 monitor is direct familie van de S2 met dezelfde mid en tweeter. Hij neemt nog minder ruimte in en is gemakkelijk te plaatsen bijvoorbeeld aan weerszijden van de TV. Het laag wordt verzorgd door een kleine sub die twee zeer snelle 8″ drivers bevat. Voor een optimale weergave regelt Daudio de sub in bij aflevering. Dit maakt dat hij bijna overal kan worden neergezet zonder dat dit ten koste van de weergave gaat. De Daudio M2 heeft een minimalistisch design, is 1 meter hoog en slechts 23 cm breed. De sub is 30 cm in het vierkant, deze maten kunnen eventueel nog worden aangepast als de situatie hierom vraagt. Leverbaar met verschillende kleuren doek en met RVS of Aluminium zijkanten.
Daudio demonstreert op de X-fi audioshow in kamer 44 samen met Purecable en YN-audio. Oftewel met de prachtige kabels van Purecable en de bijzondere Xodos streamer, de LAB 12 versterkers en de B.audio versterker en dac.
Kom luisteren naar en genieten van de Open en Eerlijke geluidsweergave van deze mooie sets. XFI 2019 – Kamer 44. Koop hier je tickets