Legacy 3230 en Prestige Facet 34F

Elipson heeft een zeer lang lopende geschiedenis in de fabricage van luidsprekers. In aanvang is Elipson gestart in 1938 voor publieke/openbare doeleinden. Later (vanaf de jaren 50) voor de liefhebbers van goede geluidsweergave voor de woonkamer.

In de Franse merknaam schuilen twee andere namen: ‘Elipse’ voor de elipse schaalvormen die ze hanteren om spreiding aan het geluid te geven en ‘son’, tja, dat is Frans voor geluid. Elipson is de uitvinder van de ronde vorm voor gebruik in luidsprekers. En dat is niet voor niets! Geen interne staande golven en een geluid wat meteen ‘los’ is van de kast. Met de Planet L hadden ze dat 10 jaar geleden al nieuw leven in geblazen om de legacy van het merk te eren.
TRIBUTE-Silver-Oak-XFI
Tijdens de XFI show zal de introductie van de zwaarste speaker als primeur getoond worden. Dit is de 3230 uit de aankomende Legacy lijn! Het is zo vers dat het nog een sample betreft, maar een goed indruk van het eindresultaat zal het zeker geven.
Naast de Legacy 3230 is er een primeur voor het publiek met de grootste speaker uit de Prestige Facet lijn, de 34F. Wederom geen kleine jongen, we zullen dan ook met beide speakers af en toe, indien gewenst, ook flink gas geven. Versterking?! Die wordt volledig gecontroleerd verzorgd door Luxman van importeur Audioscript.

Kom aan: lekker luisteren in kamer 20 in de blauwe zone. Koop hier je tickets!

XFI-ELISON