Importeur Y-N Audio komt met een aantal merken naar de XFI show! Zie hier het overzicht:

LAB12

Lab12 komt uit Griekenland en maakt hele bijzondere high-end audio producten. Alles vanuit een passie voor muziek ontworpen en in Griekenland nog grotendeels met de hand vervaardigd. Uitgangspunt bij alles dat ze doen is het bereiken van de ultieme beleving voor een eerlijke prijs. Buiten buizenversterkers, een bijzonder mooie DAC en een hoogwaardige phone stage leveren ze ook de Gordian, één van de beste power conditioners binnen zijn prijsklasse.

Ze zullen spelen met de Integre4 geïntegreerde buizenversterker, Gordian Power Conditioner en mogelijk de nieuwe DAC1 Reference.

B.audio

B.audio wordt volledig in Frankrijk ontworpen en op kleine schaal met liefde geproduceerd. Hun DAC (pre) is echt iets bijzonders; Ongekend veel verfijnd, een messcherpe plaatsing en ruimte. Door de gepatenteerde JRC technologie waarmee de aan de bron gerelateerde Jitter volledig wordt opgeheven klinkt de DAC erg natuurlijk en vloeiend. Geen spatje digitaal te bekennen. High-end en heerlijk om naar te luisteren. Deze DAC maakt muziek! Recent hebben ze ook een mooie eindversterker gelanceerd.

Ze zullen spelen met de B.dpr (DAC/pre amp), B.amp (power amp) en de nieuwe B.dpr One (DAC/pre amp)

X-odos

Het Duitse X-odos zet de nieuwe standaard voor streaming. Ze maken streamers van een extreem hoge kwaliteit, niet alleen het ontwerp is belangrijk maar elk onderdeel wordt met zorg uitgekozen. De streamers spelen op een bijzonder hoog niveau en kunnen zich meten met de betere CD loopwerken. Hun eigen ontwikkelde App is uiterst gebruiksvriendelijke en snel. Streaming diensten als Qobuz, Tidal en het nieuwe High Res Audio worden standaard ondersteund.

We zullen spelen met de xo|one server, de nieuwe xo|stream pro en mogelijk de xo|one plus met DAC, verder zullen we de nieuwe App introduceren

Te bewonderen in kamers 42 & 44

DISTRIBUTOR

YN-Audio, www.yn-audio.nl

ROOM

44

YN Audio XFI
X-ODOS-XFI