“Vraag: Als er al zo veel verschillende soorten luidsprekers beschikbaar zijn, waarom zou je dan iets nieuws gaan bedenken? Antwoord: Om de bestaande voordelen te combineren met het uitsluiten van de bestaande nadelen. Daarom ontwikkelde Veddan de Origin. Deze speaker zorgt ervoor dat alle frequenties tegelijkertijd je oren bereiken, dat harde klanken de zachte niet overvleugelen, dat de frequentierespons evenwichtig is, dat vervorming minimaal is en de snelheid supersonisch. De Origin is op het DAE voor de eerste maal te horen voor een groter publiek. Zeg maar een semi-wereldprimeur. PS Veddan, dat is Achterhoeks voor dóórpakken. Zie daar, de Origin.”

 

Het Doetinchemse Veddan heeft het afgelopen jaar al flink van zich laten horen met verschillende lovende reviews in de welbekende vakbladen. Nu staan ze met hun Origin luidspreker voor het eerst op een event en wel het Dutch Audio Event.

Ooit begonnen als een discussie tussen twee collega engineers over ‘wat een luidspreker nou goed laat klinken’, is zeven jaar later uitgegroeid tot een compleet nieuwe manier van geluidsreproductie.

De gepatenteerde Ultra Fast Membrane-technologie stelt Veddan in staat met slechts één driver 99,5% van het frequentiespectrum weer te geven, met minimale vervorming. Een uniek concept, volgens de vele audiojournalisten die al kennis hebben mogen maken met het systeem.

Tijdens het Dutch Audio Event demonstreren ze hun eerste model: de Origin. Een actieve, omnidirectionele speaker met de snelheid en helderheid van een magnetostaat.

De heren van Veddan heten u graag welkom in ruimte 52.

DISTRIBUTEUR

Veddan

RUIMTE

52