Simply Audio, Fabrikant van het eigen merk kabels, importeur van Remton phonostages, Graham Slee & Black Rhodium. Dealer van Audio Note UK, Phasemation Dr. Feickert, Kondo kabels en distributeur van het nieuwe Nederlandse merk Tiessens audio.

 

Wij hebben TWEE prachtige PRIMEURS. Namelijk de OMNI-1 luidspreker en OPLO-1 Klasse A versterker van het nieuwe Nederlandse merk Tiessens audio. Tevens zal Michel Tiessens, de ontwerper van beide producten het gehele weekend aanwezig zijn.

Deze 2 producten vormen de basis van onze set, en vullen we aan met o.a. de Remton LCR tube phonostage, Dr. Feickert draaitafel met het nieuwe Phasemation PP-200 element en T-550 step-up. Audio Note zal de digitale weergave (CD only) binnen de set verzorgen.. Verder de hele mooie kabels van Kondo en uiteraard ook onze eigen Simply Audio kabels.

In tegenstelling tot de Xfi show van 2018, toen we met een set rondom Graham Slee speelde, zal Graham Slee dit jaar statisch aanwezig zijn.

 

“Designed in The Netherlands, assembled in China. Tiessens Audio is de naam. Een brandnieuw merk van eigen bodem. Op de show in Veldhoven zet Simply Audio de lampen op de combi OPLO-1 en OMNI-1. De amplifier en de loudspeaker beleven op het DAE een ware wereldprimeur. Opvallend kenmerk is het verwerkte Chinees kersenhout. Natuurlijk materiaal, natuurlijk geluid. Het fraaie hout doet ‘de speaker verdwijnen en je haast vergeten dat je naar een opname luistert’.”

DISTRIBUTEUR

www.simplyaudio.nl

RUIMTE

117