Dion Audio

Dion Audio

“Bescheidenheid. Hoogwaardigheid. Realisme. Wie de oprichter Miquel Blauw van Dion Audio hoort spreken zal deze woorden herkennen. Dion zegt het onversneden: er is te veel gebakken lucht in de markt. ‘Snake oil’, noemt hij het. Daarom wil Miquel alles dat hij maakt technisch kunnen beredeneren, ‘want anders kan ik het niet uitleggen. Niet voor niets maakt Dion Audio de producten zelf, in eigen atelier. Customization is dus vanzelfsprekend. Hoogwaardige componenten ook zo. Alles met de hand gemaakt, ook dat. Dion Audio is een Hollandse maker van ‘Dutch design’. Op de beurs presenteert hij een nieuwe lijn: ‘kleins maar groots’, zoals de ondernemer het uitdrukt. Hiermee speelt hij in op de trend naar energievriendelijke apparatuur met kleinere afmetingen. “

DISTRIBUTEUR

RUIMTE

19


Meridian

Meridian is het Britse merk met gevoel voor stijl, kwaliteit en waarde.
De ontwerper, Bob Stuart, is de drijvende kracht achter Meridian Audio en het nieuwe formaat MQA. Wereldwijd wordt met ontzag geluisterd naar deze digitale expert, die pure muziek weergeven, volledig MQA compatibel. Het design is tijdloos en de software van bestaande modellen zijn te upgraden naar alle nieuwe ontwikkelingen.
Alle streaming hardware van Meridian is volledig te bedienen en aan te sturen met de nieuwe software van Roon Labs. Iedere Meridian is dus een compatible end-point voor Roon. Met de NUClabs kunt u Roon perfect in uw systeem integreren en direct van online diensten gebruik maken zoals Tidal, Qobus en internet radio.
Voor upgrade mogelijkheden van bestaande oudere modellen zie dit overzicht.
Wist u dat Meridian ook de huisleverancier is bij Land Rover en Jaguar? Alle modellen van deze tevens Britse autofabrikant zijn uitgerust met de sublieme Meridian Audio installatie. Kijk voor een overzicht op de website van Land Rover.

Meridian Audio XFI

DISTRIBUTEUR

Nederland: Viertron, https://www.viertron.nl/

RUIMTE

54A

Meridian Audio Logo

Mark Levinson logo

Mark Levinson

Mark Levinson logo

De naam alleen al resoneert een legendarische historie. Ruim 45 jaar High End Audio gedreven door een aan obsessie grenzende zoektocht naar perfectie en door velen gelauwerd als de absolute referentie.

Mark Levinson

DISTRIBUTOR

Reference Sounds

www.referencesounds.nl

ROOM

40

Retailers (Netherlands): Beter Beeld & Geluid (Hilversum), Chattelin Audio Systems (Den Haag), Sound Gallery (Groningen)

Retailers (Belgium): Stevens Hifi Entertainment (Gent), Kompakt-hifi (Aalst)

Retailers (Luxembourg): L’Audiophile (Luxembourg)