Dion Audio

Dion Audio

“Bescheidenheid. Hoogwaardigheid. Realisme. Wie de oprichter Miquel Blauw van Dion Audio hoort spreken zal deze woorden herkennen. Dion zegt het onversneden: er is te veel gebakken lucht in de markt. ‘Snake oil’, noemt hij het. Daarom wil Miquel alles dat hij maakt technisch kunnen beredeneren, ‘want anders kan ik het niet uitleggen. Niet voor niets maakt Dion Audio de producten zelf, in eigen atelier. Customization is dus vanzelfsprekend. Hoogwaardige componenten ook zo. Alles met de hand gemaakt, ook dat. Dion Audio is een Hollandse maker van ‘Dutch design’. Op de beurs presenteert hij een nieuwe lijn: ‘kleins maar groots’, zoals de ondernemer het uitdrukt. Hiermee speelt hij in op de trend naar energievriendelijke apparatuur met kleinere afmetingen. “

DISTRIBUTEUR

RUIMTE

19


Supra

Supra Cable
Supra Cable uit Zweden is een kabelfabrikant die staat voor no-nonsense kwaliteitsproducten tegen een zeer goede prijs, in zeer herkenbaar Supra-blauw. Alle kabels worden gefabriceerd in de eigen fabriek in Zweden en hebben mede daardoor een zeer hoge kwaliteit.

Wist u dat Supra de uitvinder van de specifieke luidspreker kabel is? Zij waren de eerste met een speciaal samengestelde kabel voor de audio toepassing, Tot die tijd werd gewoon een elektriciteitssnoer gebruikt. Goede luidsprekerkabels zijn vandaag niet meer weg te denken uit een mooi opgebouwde hifi set…

DISTRIBUTEUR

Nederland: Viertron, https://www.viertron.nl

RUIMTE

54A

Supra Cables XFI

Purecable

DISTRIBUTEUR

Purecable

RUIMTE

44


Merrill Audio

Audio Purity’ is het doel van elk component dat Merrill Audio gebruikt. Only the best is good enough. Dat hoor je terug. Bijvoorbeeld in de klasse D-eindversterkers. Hifi Pig schreef erover: “Forget your preconceptions about Class D, these amplifiers from Merrill bring the listener an insight into the recording that is clean and transparent. There is power and control and they play every kind of music without adding anything of their own character. (…) Had I the means to buy the review amps I certainly would.” Dit zegt genoeg, lijkt ons.

What's new?

DISTRIBUTOR

Hear Everything Audio Import

www.heareverything.nl

ROOM

59

Retailers (Netherlands):  Audio-Life (Buren), Echo Audio (Goes, Terneuzen, Middelburg), A10 Audio (Amsterdam)


transparent logo

Transparent Cable

transparent logo

Een zo puur mogelijke signaaloverdracht met zo min mogelijke kleuring van de klankmatige prestaties – dat is Transparent Cable. De materialen, het uitgekiende netwerk, de overgang van kabel naar connector, alles werkt samen om de kabel te optimaliseren voor haar doel: het ongehinderd en storingsvrij overbrengen van het muzieksignaal.

Transparent Cable foto

DISTRIBUTOR

Reference Sounds

www.referencesounds.nl

ROOM

40

Retailers (Netherlands): Chattelin Audio Systems (Den Haag), Sound Gallery (Groningen)

Retailers (Belgium): Alpha High End (Brasschaat, Antwerpen), New Music (Brussel)

Retailers (Luxemburg): Audio Concept (Luxembourg)


Purist audio design logo

Purist Audio Design

Purist audio design logo

Purist Audio Design, de in Texas gevestigde kabelfabrikant, ontwerpt en produceert al meer dan 30 jaar kabels. De producten zijn ontworpen met als einddoel de luisteraar te betrekken bij de muziek, en die de kans te geven om de muziek te horen zoals de artiest het bedoeld heeft. Purist Audio Design kabels worden met de hand gemaakt, maken gebruik van edele metalen en unieke afscherm methodes

DISTRIBUTOR

Connaisseur-AV

www.connaisseur-av.eu

ROOM

54

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium): 


Fono Acustica

Fono Acustica is een fabrikant van Ultra High end kabels die de meest veeleisende audiofielen helpt in hun zoektocht naar het uitdrukken van het totnogtoe onbekende potentieel van hun hifi apparatuur. Dit, gepaard met een zeer exclusief en artistiek design dat zijn oorsprong vindt in het Spaans Andalusië, maakt dat Fono Acustica een zeer begeerde partner van menig audio fabrikant is !

DISTRIBUTOR

COLAB

www.colab.be

ROOM

47

Retailers (Belgium): BELHiFi (Meise)


John van Gent

John van Gent uit Tiel biedt een compleet assortiment van volledig handgemaakte bekabeling voor audiocomponenten. Bij de kabels van JvG wordt gebruikgemaakt van de best denkbare materialen en ook de zorgvuldige afwerking staat op hoog niveau. De geleiders bestaan uit Verzilverd Koper, Puur Zilver, Zuiver Koper, Zilver/Goud of zelfs 24KT Puur Goud; voor de connectoren is er keuze uit standaard tot state-of-the-art. De unieke dubbele afscherming draagt verder bij aan een serie kabels met een ongekend gunstige verhouding tussen kwaliteit en prijs. Klankmatig onderscheiden de producten van JvG zich door een zeer neutrale, nauwkeurige en ruimtelijke weergave zonder toevoegingen of weglatingen. De bekende Magic-Link serie heeft vele zeer positieve recensies gekregen en is de afgelopen jaren flink uitgebreid. JvG biedt de unieke service elke kabel op maat en eventueel geheel volgens specificatie te kunnen maken. Zo is bijvoorbeeld de keuze voor een korte interlink niet alleen voordeliger, maar ook klankmatig gunstig. De onlangs geïntroduceerde Magic-Link Gold 24KT interlink heeft een signaalgeleider van 24KT Puur Goud en zet een forse stap naar de absolute top op kabelgebied.

What's new?

De onlangs geïntroduceerde Magic-Link Gold 24KT interlink heeft een signaalgeleider van 24KT Puur Goud en zet een forse stap naar de absolute top op kabelgebied.

DISTRIBUTOR

John van Gent

www.jvg-kabels.nl 

ROOM

De Galerij

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium): 


GURU

GURU logo

DISTRIBUTOR

Hear Everything Audio Import

ROOM

59

Guru laat zien dat ook een kleine luidspreker zeer lage frequenties mooi en vol kan weergeven, zonder trucs en tot grote verbazing van audiojournalisten, wereldwijd. Guru ontwikkelt alle technologie in eigen huis. Tweeters, woofers, filters worden nauwkeurig volgens Guru-specificaties vervaardigd door gerenommeerde producenten. De assemblage en finishing touch gebeurt in Stockholm. Gamma: Guru Junior, Guru Q10 en de Guru Q90. Meer weten? www.guruaudio.com

New feature

De vernieuwde Guru Q10 speaker demonstreren we op een wel heel bijzondere stand, een driepoot gemaakt van Zweeds hardhout.

 Another feature

Dat speakerkabel heel eenvoudig en betaalbaar kan zijn, demonstreren we met Guru Solid, kabels gemaakt van koper uit Zweedse kopermijnen.

Retailers (Netherlands): Audio Life (Buren), Designspeakers (Leiden), De Jong Systems (Deurne), Van den Eijnde Audio (Haarlem), A10Audio (Amsterdam), Audiohuis Delft (Delft), Hifi Supply (Neunen), AudioMagic (Eindhoven), KlankBart (Zoeterwoude), Vintage Audio Repair (Dordrecht)

Retailers (Belgium): Pink Noise (Brussel)