Falkenohr

Falkenohr si veel meer dan enkel een hi-fi rack. Falkenohr biedt High End audio materiaal de plaats die het verdient! Iedereen die op zoek is naar perfectie, op gebied van audio als op design, kan moeilijk langs de ontwerpen van Falkenohr kijken.

DISTRIBUTOR

COLAB

ROOM

47

Retailers (Belgium): BELHiFi (Meise)


Norstone

NorStone Design is een zeer betaalbaar maar degelijk meubel merk. Ook op audfiofiel niveau vindt er uitbreiding van het pakket plaats dit jaar met een 3 tal meubels die voor het eerst tijdens de X-fi te zien zullen zijn. Tenminste, dat hopen we, want de producten zijn officieel pas in oktober leverbaar. Het pakket wordt uitgebreid met een los opbouwbaar meubel, waarbij je zelf de hoeveelheid lagen en de hoogte van de ruimte tussen de plateau’s kan samenstellen. Ook zijn er accessoires bij voor de betere tweaks.

DISTRIBUTOR

AVtunes

ROOM

20


TAOC

TAOC is een gerespecteerde Japanse fabrikant van high-end audioracks en accessoires. Hun ontwerpen zijn gebaseerd op het principe dat het beoordelen en beheersen van oscillatie de sleutel is om audio te beheersen. Al meer dan 30 jaar past TAOC deze techniek toe bij het ontwerpen van hun producten. Ze maken gebruik van lichtgewicht frames in combinatie met zware shelves die als een sandwichconstructie worden gebouwd met een honinggraatstructuur in het midden die is opgevuld met cast-iron poeder.

DISTRIBUTOR

Connaisseur-AV

www.connaisseur-av.eu

ROOM

54

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium): 


Solidsteel

Solidsteel logo

Solidsteel ontwerpt en produceert sedert 1991 in Italië racks en stands voor audio- en videocomponenten. Hun ontwerpen zijn compromisloos en van hoog technisch niveau, maar hebben ook esthetische verfijning. De producten van Solidsteel weerspiegelen de Italiaanse designstijl, uitstekende materialen, cleane lijnen en aandacht voor detail.

DISTRIBUTOR

Connaisseur-AV

www.connaisseur-av.eu

ROOM

54

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium):