“Je ziet het steeds vaker in steeds meer markten: de consument die wordt aangesproken als professional. De audio-professionals van Audio Solvation zijn met twee systemen op het Dutch Audio Event. Zij brengen de L-Acoustics Syva en de wat bescheidener X4i-2.1. Twee volwaardige home entertainment-sets. Het L-Acoustics Syva 2.1 geluidssysteem is voorzien van Syva, de kolom luidspreker met een professionele audio line array technologie in een enkele, hi-fi-co-lineaire geluidsbron. Gratis tickets voor het theater thuis. Door het compactere formaat is de X41 vooral geschikt voor een werkplek of kleiner atelier.”

Sets

Op de show zullen wij twee werkende sets demonstreren:

  • Fiji 2.1 bestaande uit X4i luidsprekers (2x), Syva subwoofer (1x) en een LA2Xi processor/versterker (1x).
  • Tahiti 2.1 bestaande uit Syva luidsprekers (2x), Syva subwoofers (1x) en een LA4X processor/versterker (1x).

Tahiti 2.1, bestaande uit Syva luidsprekers en bijbehoreden LA4X processor/versterker, is bedoeld voor de gelouterde en ervaren audiofiel die na een tientallen jaren durend groeipad begrijpt hoe live-muziek echt klinkt. Vanzelfsprekend ook voor muziekliefhebbers, musici en professionals. De Syva laat live muziek horen zoals het in werkelijkheid klinkt. Met alle schoonheid, klank, natuurlijkheid, realisme, rust, dynamiek en in een fascinerende, ruimtelijke, subliem gedefinieerde en messcherpe live-stage. Het laag is first class en een voorbeeld van hoe echt goede luidsprekers dat weergeven. Er is alleen maar muziek in de ruimte. De performance staat live voor je neus.

 

Fiji 2.1 is ondanks het compacte formaat een verbazingwekkend krachtig geluidssysteem. Je ervaart het realisme en de sensatie van een live concert door de geluidsdruk en dynamiek welke het systeem te weeg brengt. De Fiji 2.1 componenten, waaronder de X4i luidspreker, worden doorgaans ingezete door audio professionals in theater toepassingen of luxe horeca gelegenheden. Het team van L-Acoustics Creations heeft dezelfde componenten samengevoegd en geoptimaliseerd tot een geluidssysteem van concertkwaliteit voor thuis.

DISTRIBUTEUR

RUIMTE

57