Juoigâ

Juoigâ komt met miniDSP:
SHD serie : streaming (voor)versterkers met Dirac Live
UMIK serie: USB meetmicrofoons
miniDSP 2×4 : compacte DSP, o.a. voor multisub toepassing, evt met Dirac Live

SHD: De nieuwe generatie Hifi: een hoge resolutie audio Volumio streamer en stereo (voor)versterker, gecombineerd met Dirac® Live ruimte correctie.450MHz Sharc DSP processor, DSP toolbox. Als SHD Power met 2x120W TPA3255 versterker, PCM1795 DAC, stereo (subwoofer) RCA uitgang, 4 kanaals digitale uitgang, digitale ingangen (USB Audio/AES-EBU/SPDIF/Optical). Als SHD Studio: voorversterker met digitaal in&uit of als SHD: voorversterker met analoog en digitaal in&uit, 32bit audiofiele AD/DA converters: AK5574 / AK4490EQ .

UMIK De UMIK-1 is een omnidirectionele microfoon met USB interface: zonder driver te installeren te gebruiken op elke windows/mac/linux PC. Elke UMIK-1 komt met individuele calibratie! Uniek in deze prijsklasse. Dé upgrade voor elk Dirac systeem.

2x4HD De compacte high-end audioprocessor: 1 of 2 kanalen in, 4 kanalen uit. Input kan zijn analoge audio, digitale audio, of via USB direct van de PC. Flexibel doordat diverse configuraties mogelijk zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld het toevoegen van een sub aan uw huidige systeem, het actief filteren van luidsprekers, of het implementeren van ‘multi-subs’.

Wij zullen voor het laten horen van onze producten gebruik maken van luidsprekers van de bekende ontwerper Tony Gee (laatste foto).

 

“Maak van je huiskamer je studio. MiniDSP heeft daarvoor de tools in huis. Kijk, veel (huis-)kamers hebben beperkingen. Dat zorgt al gauw voor staande golven in het laag. Die wil je natuurlijk graag aanpakken. Want verstoringen in het laag kunnen al gauw de middentonen overstemmen. MinidDSP heeft al een instapproduct voor negenennegentig euro. Dat is de kleine, handzame 2×4 HD. Je kiest dan voor een flexibel platform voor audioprocessing waar je zelf aan het stuur zit. Room correction met MiniDSP kan het verschil uitmaken. Op de show zijn demonstraties mét en zónder. De vraag is dan ook of de afluisterkwaliteit met jouw set in jouw kamer ook next level kan.”

DISTRIBUTEUR

Juoigâ

RUIMTE

112