Hificorner Trading

*Zowel ruimte 1 als 20 hebben actieve luchtreiniging*

Wij komen met:

Lyngdorf Audio

Steinway Lyngdorf

De geschiedenis wordt gemaakt door individuen en vernieuwers. Creatieve mensen bepalen dus de toekomst.Ook zo iemand is Peter Lyngdorf met als motto:

“Als je echte vooruitgang wil maken moet je bestaande technologieën in vraag willen stellen en alles herbedenken”.

Door zijn constante streven naar perfectie heeft hij dus bestaande audio-technieken moeten loslaten om zodoende zijn doel te bereiken : De meest natuurgetrouwe muziekweergave reproduceren.

Sinds de jaren ’70 heeft Peter Lyngdorf vanuit zijn geboorteland Denemarken een wereld reputatie opgebouwd als oprichter of medeoprichter van: Dali luidsprekers, NAD Electronics, Gryphon Audio, Snell Acoustics , Tact Audio, Lyngdorf Audio en Steinway Lyngdorf. Buiten deze gereputeerde merken heeft Peter Lyngdorf tevens een belangrijk aandeel verkregen in meerdere hoogtechnologische bedrijven die specifieke technieken ontwikkelen om samen zijn doel te kunnen bereiken.

In de jaren ’90 werd Peter geïnteresseerd in digitale versterking alsook digitale ruimtecorrectie . Zo ontwierp hij de allereerste digitale MILLENNIUM versterker en ontwikkelde hij toonaangevende digitale audio met de wereldbefaamde Lyngdorf RoomPerfect™ akoestiek-optimalisatie .

In 2006 werd een compleet muzieksysteem ontworpen onder de merknaam Steinway & Sons . Deze wereldwijd gewaardeerde pianofabrikant was enorm onder de indruk van de natuurgetrouwe weergave en vooruitstrevendheid van Peter Lyngdorf zijn technologische ontwikkelingen. Een wederzijdse respect lag aan de basis van het bedrijf dat nu Steinway Lyngdorf heet waar tevens Lyngdorf Audio is in ondergebracht .

Onder de merknaam Lyngdorf Audio wordt eveneens gebruik gemaakt van de Steinway Lyngdorf technologie , maar dan ontwikkeld als los inzetbare apparatuur voor High-end toepassingen.

DISTRIBUTEUR

RUIMTE

1, 20