X-fi

X-fi is ook dit jaar weer ruim vertegenwoordigd op het DAE. Zij presenteren dit jaar de merken Furutech, AVM, Avantgarde Acoustic, Chord Electronics en Audio Note.
Na twee jaar zonder evenementen hebben ook zij er er weer enorm veel zin in en zullen ze samen met hun aanwezige fabrikanten een muzikale traktatie voorbereiden die u niet snel zal vergeten.
Zij zien u graag in kamer in een van onze kamers!

“Pal aan de Autobanhn A5, ten zuiden van Frankfurt, bevindt zich AVM Audio. In het kleine Duitse dorp Malsch worden Audiophile Meisterstücke gemaakt, handgefertigt seit 1986. AVM is herkenbaar door zeitlosen Design en hochwertigen Komponenten. Alles gericht op pure Klangqualität. AVM Audio beleeft in Veldhoven zijn herintroductie. En verder: wie Xfi zegt, zegt hoorns. Dit jaar brengt de firma de Avantgarde Duo Mezzo XD. Liefhebber of niet, indrukwekkend is het. Een must-hear op de show. Let ook op de Ultima Pre van Chord Electronics. Dit vlaggenschip onder de preamplifiers realiseert precies waar Xfi voor staat: geluidsweergave met live-muziek als constante referentie. Vanzelfsprekend: topkabels van Furutech houden alles bij elkaar.”

DISTRIBUTEUR

RUIMTE

32, 33, 82