Temporal Coherence/Hepta

Geluidsweergave vraagt een systeem, geen versterker met luidsprekers!

Temporal Coherence is van mening dat voor een natuurlijke en unieke beleving van uw favoriete muziek meer nodig is dan een versterker met luidsprekers. Dit vergt een systeem waarbij elektronica en mechanica intensief en optimaal samenwerken. We zijn continu op zoek is naar de beste technologie om de diepste, emotionele, beleving van muziek mogelijk te maken waartoe wij nauw samenwerken met Hepta Design Audio en zo kan de beste prijs/kwaliteit verhouding worden bereikt.

Het uitgangspunt is ‘we willen het systeem niet horen’, waarmee bedoeld wordt dat het audiosysteem een transparant venster op de werkelijkheid moet zijn en niet zelf allerlei bijdragen mag geven, die niet in de opname zitten en dus onwenselijke artefacten zijn. Gehoormatige ervaringen zijn dan ook veel belangrijker dan meetresultaten. De producten worden daarom langdurig en kritisch beoordeeld door ervaren luisteraars, een aantal met een muziek-achtergrond, anderen met meer technische kennis. Hierdoor hebben wij ook een heel andere filosofie ontwikkeld voor het ontwerpen van onze apparatuur. Veel informatie hierover is te vinden op onze website www.temporalcoherence.nl

Een ander belangrijk aspect is een lange levensduur van de apparatuur. Door bij het ontwerp rekening te houden met het energiegebruik en de warmtehuishouding, zijn wij erin geslaagd om onze apparatuur zeer betrouwbaar te maken en U een lange tijd te laten genieten van muziek. Ook hoeft U niet iedere paar jaar opnieuw geld uit te geven en dit spaart ook het milieu.

“De samenwerking tussen Temporal Coherence en Hepta Audio heeft de audiofiel fraaie rondstralers opgeleverd. Het beroemde 360-graden-geluid is ook in Veldhoven weer onvermijdelijk. De joint-venture komt zelfs met een primeur: een kleine, betaalbare rondstraalspeaker. De oorsprong van de rondomstraler is ontstaan om het ‘sleutelgat-effect’ op te lossen. Hoe hoger de tonen, hoe meer bundeling. De luisteraar die naast de bundel zit ontvangt dus te weinig hoog. Voor de geluidsjagers van HEPTA is dat onverdraaglijk.”

DISTRIBUTEUR

RUIMTE

35