Rediscover Music.

Muziek is tijdloos en kent geen grenzen; het raakt het hart van mensen van alle culturen en alle generaties. Iedere dag biedt de kans op een emotionele ervaring, teweeggebracht door een geluid dat we nooit eerder hebben gehoord. Wij willen je meenemen op een reis om muziek opnieuw te ontdekken.

Technics.

 

Een ultieme emotionele muziekervaring voor iedereen.

Bij Technics weten we dat de luisterervaring niet een kwestie van technologie is, maar een magische, emotionele relatie tussen mensen en muziek. Wij willen dat mensen muziek ervaren zoals die oorspronkelijk was bedoeld en hen in staat stellen om een emotionele impact te voelen. Door deze ervaring mogelijk te maken, willen we onze steun verlenen aan de ontwikkeling en het genot dat de vele muzikale culturen van de wereld kunnen bieden. Dat is onze filosofie. Door onze liefde voor muziek te combineren met de enorme ervaring van het Technics-team op het gebied van high-end audio, richten wij ons op het opbouwen van een merk dat de ultieme emotionele muzikale ervaring biedt door muziekliefhebbers, voor muziekliefhebbers.

 

Een muziekervaring als geen ander.

Een nieuwe ontmoeting met geluid

Het audiolandschap heeft in de loop der jaren vele veranderingen ondergaan. Van opnametechnieken en apparatuur tot afspeelapparaten en mediatypes, ontwikkelt en diversificeert de audio-omgeving zich voortdurend, waarbij het luistergemak steeds meer centraal komt te staan. Met de opkomst van het internet, en met name breedbandsnelheden, is het mogelijk geworden om grote hoeveelheden data te verzenden en te ontvangen, zodat muziek digitaal kan worden gedistribueerd in lossless kwaliteit. Het is nu tijd om toe te treden tot het tijdperk der digitale netwerken, en niet alleen onze tientallen jaren ervaring in audio tot ontplooiing te brengen, maar de grenzen van geluidsweergave te verleggen en nieuwe ontmoetingen met geluid voor muziekliefhebbers mogelijk te maken.

Technics – Een partner voor het leven

Na meer dan 100 jaar analoge audiogeschiedenis, is geluidskwaliteit gerijpt tot een niveau waar de mensen tevreden zijn met hun luisterervaring. Het digitale tijdperk heeft echter nog veel meer te bieden. We zullen onze jarenlange ervaring aanwenden om te streven naar de best mogelijke geluidsweergave, door technologie te combineren met design, en een product met superieure geluidskwaliteit op de markt te brengen. Dat is echter maar één stap in de richting van ons uiteindelijke doel: een luisterervaring van ‘s werelds hoogste klasse bieden aan muziekliefhebbers die geen genoegen nemen met minder dan Technics.

 

“Geluid is pas ‘Technics Sound’ wanneer voldaan is aan honderd Technics-voorwaarden. Technics is dan ook niet de eerste de beste: het Japanse merk is al sinds 1965 in de audio-markt. Technics zit boordevol analoge ervaring en digitale deskundigheid. De belofte van Technics is het bieden van een luisterervaring van ’s werelds hoogste klasse. ‘Rediscover music’. Bijvoorbeeld met de nieuwe high-end draaitafel SL-1210G, met de nieuwe geïntegreerde versterker SU-G700M2, met het nieuwe vloerspeakersysteem SB-G90M2 of met het compacte boekenplankspeakersysteem SB-C600. Rediscover Technics: op het Dutch Audio Event.”

DISTRIBUTEUR

RUIMTE

45