STS Digital en STS Analog gaan er samen met jullie weer een mooi audiofeest van maken. Wij hebben superleuke aanbiedingen: de eerste is een LP, speciaal gemaakt voor de AAA in Krefeld, een 180 grams LP met de band van Greetje Kauffeld, pure analoge opname uit 1980. Super gesneden door Günther Pauler en optimaal geperst bij Optimal in Duitsland.
Dan hebben wij de overbekende € 1,00 CD, volume 3 inmiddels. Zondag is er een live optreden van de Harbour Jazz Band, een 8 man sterke band, die wij live gaan opnemen voor een speciale LP en Tape, wederom voor de AAA in Duitsland. Ook maken wij voor de liefhebbers een mooie geprijsde analoge tape op 15 cm spoel met vier muziektracks van dit live optreden. Deze worden gekopieerd van de mastertape en beschikbaar gesteld voor slechts € 25,00. Dan heb je een echte kopie van een echte mastertape. Analoger kan het niet, wij kunnen helaas maar 60 kopieën maken, dus reserveer beter via info@sts-digital.nl met de vermelding dat het om een 4-spoor of 2-spoor gaat en uiteraard uw adresgegevens. Op onze stand kunt u het bedrag vooruit betalen. Deze geluidsband wordt later nagezonden hierdoor komen er wel € 5,00 extra verzendkosten bij (aangetekend). Natuurlijk nemen wij veel nieuwe producties mee op CD/LP en Reel to Reel, De live opname is gratis bij te wonen, zowel in de zaal alsook op onze locatie de STS studio, leuk om eens te zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Wij verwelkomen u graag op de X-Fi show en uiteraard ook op onze stand.

What's new?

Op zondag 1 oktober hebben we een XFI primeur: dan nemen we live een concert op van de Harbour Jazz band. In het Auditorium.

STS Digital

www.sts-digital.nl

ROOM

De Galerij

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium):