Sonority Audio

Gustard Audio

De meest geheimzinnige en mysterieuze fabrikant uit China is zeker Gustard, maar ze weten zeker wat ze doen als het op audio aankomt.
In slechts een paar jaar tijd waren ze in staat om verschillende DAC’s en hoofdtelefoonversterkers uit te brengen die zeer goed werden ontvangen en beschouwd worden als benchmark en dat voor een zeer concurrerende prijs.
en we proberen ook een wereldwijde pre-launch op de show te krijgen! bent u ook benieuwd geworden naar Gustard bezoek dan Hifistudio79 in kamer 38.

Topping Audio

Topping ontwerpt en produceert DAC’s, klasse D versterkers met een formidabele prijs-kwaliteitverhouding. Het merk staat alom bekend om zijn geweldige hoofdtelefoon versterkers en uitzonderlijke hoogstaande DAC ontwerpen met een hoge productkwaliteit wat wereldwijde testen telkens weer onderschrijven. kamer 38 staat zo in het teken van High end voor een betaalbare prijzen, en we zijn er zeker van dat u versteld zal staan van de prijzen en kwaliteit, tot snel!

Musician audio

Musician Audio is een nieuw merk dat is opgericht in 2020 en met meer dan 20 jaar ervaring en ontwikkeling onder hun designers.
Musician Audio ontwerpt geweldige R2R- DACs en klasse A hoofdtelefoonversterkers, Musician audio heeft alle vrijheid bij het ontwerpen van hun eigen producten en men kan zonder de grenzen die worden gesteld door standaard componenten high end producten ontwerpen voor een scherpe prijs, dit laten de wereldwijde testen zien, en wij durven wel te zeggen dat het geweldige producten zijn voor het oog en het oor.
Hifistudio79 nodigt u uit om dit te ondervinden met een grondige inspectie van hun producten in kamer 38.

Aune Audio

Aune audio is toegewijd aan het ontwikkelen van desktop- en draagbare audio producten zoals DAC’s, digitale transporten, muziekspelers, hoofdtelefoonversterkers en is opgericht in 2004, de zes oprichters zijn niet alleen diehard audio fans, maar ook experts op verschillende audio gerelateerde gebieden, zoals hardware ontwerp, elektro-akoestiek ontwerp, programmering, luidsprekerontwerp en tuning.
Aune audio heeft een schat aan ervaring opgedaan door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, wat allemaal heeft geleid tot producten die wereldwijd zeer goed worden ontvangen, en ook bij Aune is weer aan de orde dat ze betaalbaar en mooi afgewerkt zijn en natuurlijk uitstekend presteren.

Ludic Audio

De high-end audio van vandaag biedt een aantal unieke producten, maar de prijzen zijn soms niet van deze wereld.
Twee Nederlandse broers besloten in de zomer van 2015 het bedrijf Ludic Audio te starten. Het doel was om een bedrijf te maken dat goede producten kan leveren dat kwaliteit biedt voor scherpe prijzen, door onze productie door bekende grote fabrikanten te laten doen, en veel in eigen beheer doet, hiermee snijdt Ludic Audio in de prijzen en door onze 30 jaar gecombineerde ervaring en uitgebreide producttesten, gelooft Ludic Audio dat we gekwalificeerd genoeg zijn om te stellen dat we weten hoe we producten moeten ontwikkelen, en producten van topkwaliteit naar u toe te brengen tegen de laagst mogelijke prijs zonder compromissen.
komt u zelf maar eens kijken in kamer 38 en overtuig uzelf.

Hidizs

Hidizs werd begin 2009 opgericht, toen pocket HiFi net een ding was geworden. In die tijd waren ze prijzig en slecht gemaakt. Digitale muziek was in die tijd slecht, maar het kon de mensen niet schelen. Tamson, de oprichter en CEO van Hidizs, kon het wel schelen.
Met een kernpersoneel van meer dan 40 audio-geobsedeerde professionals en tientallen jaren gecombineerde ervaring, is Hidizs in staat geweest om consistent draagbare digitale audiospelers, oortelefoons, USB DAC’s, enz. van hoge kwaliteit op de markt te brengen, Hifistudio79 verheugd zich er op om oa de nieuwe portable player te tonen op het Dutch audio event!
Hidizs is een bedrijf met een enkelvoudig doel: premium HiFi-muziekspelers beschikbaar maken voor audiofielen tegen de meest betaalbare prijs, zodat muziek kan worden gehoord zoals het bedoeld was! u zult de kwaliteit ervaren in kamer 38, tot dan.

DISTRIBUTEUR

Sonority Audio

RUIMTE

38