Sonic Design

Als muziekliefhebber streeft u naar een optimale muziekbeleving. Een van de meest belangrijke factoren om dit te realiseren begint bij het ontkoppelen van uw Hi-Fi componenten. Hiermee wordt kleuring (vervorming) van het geluid voorkomen. Bij Omera hebben we uitstekende resultaten bereikt met de uit Zweden afkomstige Sonic Design SD damping feet.

Sonic Design levert een breed assortiment van betaalbare dempingsvoetjes waarmee u vrijwel elk hifi component effectief kunt ontkoppelen van het oppervlak waarop deze is geplaatst. Plaats een set dempingsschijven onder uw vloerstaande of monitorluidsprekers en ervaar direct een flinke verbetering van de geluidskwaliteit.

Wilt u de geluidskwaliteit van uw Hi-Fi set ook verbeteren, dan kunt u ervoor kiezen om ook uw Hi-Fi componenten te ontkoppelen met specifiek hiervoor ontwikkelde dempers. Deze dempers worden, afhankelijk van de toepassing of gewicht, per set van 4, 5 of 8 geleverd. Bij voorbaat wel een voorzichtige waarschuwing. Het ontkoppelen kan een verslavend effect op u hebben. In uw zoektocht naar de mooiste muziekbeleving bent u met de oplossingen van Sonic Design op de goede weg.

DISTRIBUTEUR

Omera

RUIMTE

24