RTFS logo

Akoestiek aanpassingen die moeten leiden tot akoestiekbeheersing  van uw luisterruimte of huiskamer is nog steeds een zwaar ondergeschoven kindje in de high-end audio scene.

Het uiteindelijke klankmatige resultaat dat kan worden behaald met toepassing van de juiste materialen gemonteerd op de juiste plek na grondige meting is onvoorstelbaar veel beter dan vaak voor mogelijk gehouden.

De grote valkuil is echter veelal de keuze van de juiste materialen voor de juiste toepassing.  Er is een groot verschil tussen akoestiek aanpassen voor spraak in bijvoorbeeld kantoorgebouwen en akoestiek aanpassen voor reproductie van muziek door een high-end audio systeem. De materialen van R.T.F.S zijn juist ontworpen om de organische klank die muziek in zich herbergt geheel in tact te laten.

Ze zijn uiterst effectief binnen hun frequentiespectrum van waaruit ze zijn ontworpen.  Tijdens XFI 2017 is de fabrikant zelf aanwezig om e.e.a toelichten en te demonstreren in een setting van absolute high-end apparatuur dit in combinatie met akoestiek expert Acoustic Matters en distributeur Chattelin Audio Systems.

DISTRIBUTOR

Chattelin Audio Systems

ROOM

57

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium):