Universal Music

DISTRIBUTEUR

CDVinyl4U

RUIMTE

Utrechtfoyer


Stockfisch Recordings

DISTRIBUTEUR

CDVinyl4U

RUIMTE

Utrechtfoyer


Sony Music Hong Kong

DISTRIBUTEUR

CDVinyl4U

RUIMTE

Utrechtfoyer


Reference Recordings

DISTRIBUTEUR

CDVinyl4U

RUIMTE

Utrechtfoyer


Inak

DISTRIBUTEUR

CDVinyl4U

RUIMTE

Utrechtfoyer


First Impression Music

DISTRIBUTEUR

CDVinyl4U

RUIMTE

Utrechtfoyer


ORG Music

AANBIEDER


CDVinyl4U                    Ruimte: Utrechtfoyer
Happy Sad Records     Ruimte: Galerij


Mobile Fidelity

AANBIEDER


CDVinyl4U                    Ruimte: Utrechtfoyer
Happy Sad Records     Ruimte: Galerij


CD Vinyl 4U

CDVinyl4U is een webshop die hoogwaardige CD’s en LP’s aanbiedt. We hebben een aanbod van verschillende labels die bekend zijn om hun kwaliteitsniveau en verschillende formaten.
CDVinyl4U levert o.a. de volgende formaten; SACD, SHM-SACD en XRCD en K2HD CD’s. De LP labels die CDVinyl4U aanbiedt, zijn ook van vooraanstaande namen: Stockfisch Recordings, Mobile Fidelity en Speakerscorner.

CDVinyl4U is Importeur van WBT

WBT wordt al gemaakt vanaf 1985 en is wereldwijd een begrip voor consument en fabrikanten. Ze staan bekend om de 100% koper en zilver geleiding. Van spades, luidsprekerstekkers en cinch chassis en luidspreker chassis delen. Ook is WBT bekend van het loodhoudend en loodvrij soldeer.

Accessoires

Een groot assortiment accessoires zijn ook in de webshop van CDVinyl4U te bestellen. Van spikes en cones van Music Works tot onderleggers en zoals Soundcare producten hoofdsteunen van Sieveking en de Gold CD-R´s 100 jaar gegarandeerd zijn.

CD’s en vinyl leveren is onze passie.
Al vele jaren zijn wij een gerenommeerd bedrijf in de Hifi wereld.
U kunt ons vinden op vele Hifi beurzen en wij verkopen al jaren online onze producten.
Tevens kunnen consumenten voor XFI 2017 een bestelling plaatsen van CD’s, LP’s of overige producten uit ons assortiment en afhalen op XFI 2017.

DISTRIBUTOR

CDVinyl4U

ROOM

Utrechtfoyer


STS Digital

STS Digital en STS Analog gaan er samen met jullie weer een mooi audiofeest van maken. Wij hebben superleuke aanbiedingen: de eerste is een LP, speciaal gemaakt voor de AAA in Krefeld, een 180 grams LP met de band van Greetje Kauffeld, pure analoge opname uit 1980. Super gesneden door Günther Pauler en optimaal geperst bij Optimal in Duitsland.
Dan hebben wij de overbekende € 1,00 CD, volume 3 inmiddels. Zondag is er een live optreden van de Harbour Jazz Band, een 8 man sterke band, die wij live gaan opnemen voor een speciale LP en Tape, wederom voor de AAA in Duitsland. Ook maken wij voor de liefhebbers een mooie geprijsde analoge tape op 15 cm spoel met vier muziektracks van dit live optreden. Deze worden gekopieerd van de mastertape en beschikbaar gesteld voor slechts € 25,00. Dan heb je een echte kopie van een echte mastertape. Analoger kan het niet, wij kunnen helaas maar 60 kopieën maken, dus reserveer beter via info@sts-digital.nl met de vermelding dat het om een 4-spoor of 2-spoor gaat en uiteraard uw adresgegevens. Op onze stand kunt u het bedrag vooruit betalen. Deze geluidsband wordt later nagezonden hierdoor komen er wel € 5,00 extra verzendkosten bij (aangetekend). Natuurlijk nemen wij veel nieuwe producties mee op CD/LP en Reel to Reel, De live opname is gratis bij te wonen, zowel in de zaal alsook op onze locatie de STS studio, leuk om eens te zien hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Wij verwelkomen u graag op de X-Fi show en uiteraard ook op onze stand.

What's new?

Op zondag 1 oktober hebben we een XFI primeur: dan nemen we live een concert op van de Harbour Jazz band. In het Auditorium.

STS Digital

www.sts-digital.nl

ROOM

De Galerij

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium):