Audio-Technica

Audio-Technica-XFI

Audio-Technica komt naar XFI 2019 met primeur voor de Benelux!

Audio-Technica is opgericht in 1962 en bestaat uit een wereldwijde groep bedrijven die zich bezighouden met het ontwerp, de fabricage, verkoop en distributie van probleemoplossende audio apparatuur.

Oorspronkelijk bekend door state-of-the-art phonograph cartridges, maakt Audio-Technica nu ook high-performance microfoons, hoofdtelefoons, draadloze systemen, mixers en elektronische producten voor thuis en professioneel gebruik.

Dit jaar tonen we de nieuwe modellen die op IFA 2019 zijn geïntroduceerd waaronder de ATH-CKS5TW en de ATH-CK3TW True Wireless in-ears en de nieuwe LP5X Direct Drive draaitafel.

Ook de compleet vernieuwde OC9X series cartridges zullen wij – voor het eerst in de Benelux! – aan de beursbezoekers voorstellen.

In de hoofdtelefoon line-up vindt u verder o.a. de ATH-MSR7b hi-res en de ATH-M50xBT bluetooth modellen.

En, voor het eerst in Europa, laten wij u kennis maken met één van de laatste projecten op het gebied van Premium Hi-Fi headphones van Audio-Technica.

De eerste, pre productie, modellen van de Kokutan en Asada Zakura. Deze zijn te beluisteren met de nieuwe AT-BHA100 Headphone amp en de ATH-DAC100.

AT-OC9XSL-XFI

DISTRIBUTOR

Audio-Technica Benelux

ROOM

51