Hansted Audio

Hansted Audio

In ruimte 117 van Hansted Audio wordt een set ten gehore gebracht die bestaat uit versterkers van Jadis electronics, luidsprekers van Diesis audio, en een draaitafel van Pluto audio.

Jadis Electronics
Jadis electronics is zo Frans als een stokbrood en wanneer u met hifi experts in de wereld spreekt, dan komt het legendarische Franse merk Jadis vroeg of laat op de proppen. Er wordt over gesproken; gefluisterd alsof we het over Rolls Royce hebben. Jadis doet nooit mee met de waan van de dag en laat zich niet gek maken. Er wordt op de X-Fi gespeeld met de Jadis JP30MC mk3 voorversterker en de Jadis JA30 eindversterkers met de KT120 eindbuizen.

Diesis Audio
Een nouveauté op de X-Fi zijn de luidsprekers van het Italiaanse Diesis audio. Aan het roer van dit bedrijf staat Giuseppe Gabbarini. Vanuit vestigingsplaats Umbrië worden deze zeer speciale hoogrendement luidsprekers geproduceerd. De Diesis audio luidsprekers hebben een vrij ongebruikelijke configuratie; het is een combinatie van een hoorn- en een dipool.

Pluto Audio
Pluto audio is het geesteskind van de in hifi kringen beroemde Eddy Driessen. Al meer dan 35 jaar staan zijn draaitafel loopwerken in de schijnwerpers en de 12A black mk2 wordt tijdens de X-fi 2019 gebruikt om de perfecte analoge weergave te genereren. Een Pluto draaitafel bestaat uit onder andere de materialen Ebbenhout, Balsahout, Aluminium type 51, POM, Platinum, zilver, zilverstaal, Gouddraad, Magnesium, diamant, Rhodium, keramiek, koper, etc. Dus speciaal is het zeker. Ook bijzonder is dat de primeur van Etsuru Bordeaux draaitafel elementen uit Japan wordt ingezet als aftaster van ons geliefde vinyl.

De beschreven set wordt getuned door Mark van Braam van AUDIO21 in Heerde. Tevens zullen aanwezig zijn de importeur van Jadis Jesper Hansted en Eddy Driessen van Pluto audio. Gespeeld wordt in sessies van 15 minuten, waarbij de ruimte afgesloten wordt voor de luisteraars.

Overige merken: Mørch & Rothwell.

Inschrijven via de lijst buiten op de gang!

Pluto-XFI
Etsuro-XFI
Jadis-xfi

DISTRIBUTEUR

Nederland: Hansted Audio, https://www.hanstedaudio.nl

RUIMTE

117

Jadis-XFI
Diesis-XFI
Diesis-XFI
PLUTO-XFI

H.A.T.

Het Audio Team (H.A.T.)

H.A.T. bestaat uit Jaap Pees en zijn oud-collega  Richard Herman.  Ooit vanuit hun hobby een beroep gekozen, en nu vanuit hun beroep ‘hobbymatig’ op professioneel niveau ontwerpen en bouwen.  ‘Doe-het-zelf’ dekt de lading ab-so-luut niet. Op een welhaast wetenschappelijke wijze maken deze heren zéér muzikale buizen(voor-) versterkers en voedingen.

DISTRIBUTOR

Hanze HiFi

www.hanzehifi.nl

ROOM

37


Tsakiridis Devices

Wat oorspronkelijk begon als een hobby in het maken vaan budgetvriendelijke High End buizenversterkers, liep al snel uit de hand en in 1987 zag Taskiridis Devices officieel het licht. Eerst begon het bedrijf versterkers te bouwen voor vrienden en kennissen maar al snel werden hun producten begeerd over de hele wereld. De versterkers van Tsakiridis Devices geven een uiterst muzikale sound die menigeen weet te bekoren en toegankelijk zijn dankzij hun uiterst zacht prijskaartje!

DISTRIBUTOR

COLAB

www.colab.be

ROOM

47

Retailers (Belgium): BELHiFi (Meise), MULTISOUND (Mons), PINK NOISE (Bruxelles), TECHNOLOGY FACTORY (Antwerpen)


Auris Audio

High End buizen- en transistorversterkers, electronica en luidsprekers met een ongelooflijk smaakvol en geslaagd design! De missie van Auris Audio ligt in superieur design, gebruik van natuurlijke materialen zoals leder en hout, en uiteraard het vervullen van de wensen van de meest veeleisende audiofielen en muziekliefhebbers. Een van de weinige merken die zowel visueel als muzikaal enkel toppers weet te produceren!

www.colab.be

DISTRIBUTOR

COLAB

ROOM

47

Retailers (Belgium):  BELHiFi (Meise), PINK NOISE (Bruxelles)