Beatfix

Beatfix
Beatfix is een nieuw een revolutionair reinigingsmiddel voor platen. Beatfix bevat meer dan 4000 verschillende enzymen welke op een buitengewoon krachtige manier het organisch vuil af breekt wat in de groeven zit. Daarna gaat een groot leger aan bacteriën opnieuw enzymen aan maken en het afgebroken vuil opnemen. Dit proces, wat tot op het diepste niveau van de groef plaats vind, gaat door zelfs als de plaat reeds droog in de hoes opgeborgen zit.  Beatfix reinigt uw waardevolle platen van vet, nicotine, schimmels en andere organische vervuiling zonder het vinyl aan te tasten. Uniek is ook dat je met Beatfix schellak, de 78 toeren platen, zonder een enkel risico kunt reinigen. Beatfix bevat geen enkel chemisch bestanddeel en is absoluut onschadelijk voor mens, milieu en dier.  Met een flesje Beatfix kunt je ongeveer 800 platen reinigen.

DISTRIBUTEUR

Beatfix, http://beatfix.eu

RUIMTE

Galerij

Beatfix-XFI

Soundcare

Soundcare
Soundcare maakt reeds decennia lang zeer innovatieve spikes. Spikes dragen bij aan beter geluid door de luidsprekers en audioapparatuur te ontkoppelen van de ondergrond, geen resonantie en meetrillen van zaken die er niet toe doen. Het geluid komt los en zweeft. Belangrijke eigenschap van deze Superspike is dat ze geen schade veroorzaken aan de ondergrond. Spike kunnen krassen en putjes geven, Sound care ontwikkelde de spike dusdanig dat de spike in een beschermende behuizing zit en er uitzien als een normaal voetje. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar, voor zowel luidsprekers, met of zonder schroefdraad, als audio/video apparatuur.

Viertron BV verzorgt de Nederlandse distributie voor het merk Soundcare in samenwerking met de Belgische importeur PV Trade.

DISTRIBUTEUR

Nederland: Viertron, https://www.viertron.nl/

RUIMTE

54A

Soundcare XFI

Stillpoints

Ontkoppel producten uit de VS die inmiddels de reputatie hebben als zijnde de besten. Het sleutelwoord van Stillpoints is “performance”.
Hun geheim is dat zij alle ongewenste trillingen, veroorzaakt door speakers en elektronica, elimineren. Zowel grote als kleine (micro) trillingen, worden in warmte omgezet. Het basismateriaal is roestvrij staal met binnenin enkele lagen met ceramische kogeltjes. Stillpoints zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en zijn ook daardoor universeel inzetbaar. Zij maken ook prachtige racks.

DISTRIBUTEUR

Connaisseur AV

RUIMTE

54


Audio Consulting logo

Audio Consulting

Audio Consulting logo

Build a new mains for your sensitive audio system

“Today’s mains is not compatible with high resolution audio systems. The situation is so bad, that we have decided already 14 years ago to sell battery equipment only.

For those who want to improve the dramatic mains situation however, we have been developing mains isolation transformers for the last 25 years.

Our mains isolation transformers are not equal to any other isolation transformer. They do address the real problems of energy transfer from the mains to the audio gear. This has to do with high-level harmonics, sporadic high level DC and also with sub harmonics.

A good transformer does not only help to lower the influence of the previous on audio power supplies, but also increases power transfer to audio equipment.

The results are dramatically improved micro and macro dynamics and a subjectively wider bandwidth. Resolution and the music harmonics are greatly improved, while the listening fatigue is lowered a lot. 

While Audio Consulting isolation transformers can be used in a 230 – 230 VAC mode, the best results are achieved when using them in the 400 VAC – 230 VAC mode. Two phases of a three phase mains are being connected to the primary, resulting in a totally new and floating 230 VAC mains. The latter has no connection to the “0” VAC wire of the original mains system, where a bigger part of the pollution is being located.” 

Transformers are available in the following sizes: 

  • 3000 VA, with 400 VAC and 230 VAC primaries and +/- 5% adjustment tabs
  • 5000 VA, with 400 VAC and 230 VAC primaries and +/- 5% adjustment tabs
  • 10000 VA, with 400 VAC and 230 VAC primaries and +/- 5% adjustment tabs
  • 20000 VA, with 400 VAC primaries only and +/- 5% adjustment tabs

DISTRIBUTOR

X-fi Audio Import

ROOM

40

Retailers (Netherlands): Audio-Life (Buren)


ISOTEK logo

IsoTek

ISOTEK logo

IsoTek maakt het onzichtbare hoorbaar!

Hebt u zich ooit gerealiseerd dat het lichtnet wordt ‘vervuild’ door simpelweg het aansluiten van elektrische apparaten? Oók, nee: juíst uw kostbare en geliefde audio-apparatuur heeft daar last van?

En wat te zeggen van schakelende voedingen als bijvoorbeeld adapters en led-verlichting. Om nog maar te zwijgen van wat er buiten uw huis aan toe wordt gevoegd.

Al deze artefacten gaan via het stekkerblok mee uw HiFi in en ‘versmeren’ het klankbeeld. Sceptici zullen zeggen dat een goede trafo in de versterker dit wel tegenhoudt. Ja, mits die trafo dat dan ook doet!

IsoTek is gespecialiseerd in de fabricage van producten die de stroom schoon aan uw kostbare HiFi of beeldscherm levert – en dat al bijna twintig jaar!

Kom en laat u overtuigen van de heilzame werking van de stroomproducten van IsoTek. Van betaalbaar tot kostbaar, maar altijd met een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding.

Wed ik je brom!

IsoTek Aquarius Silver

DISTRIBUTOR

IDC Klaassen

ROOM

50

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium): 


Franc Audio Accessories

Franc Audio Accessories, de in Polen gevestigde fabrikant, werd opgericht met als doel veeleisende audiofielen te helpen om hun audiosysteem te optimaliseren. De producten van deze fabrikant zijn gericht op audiofielen die modern design weten te waarderen. De racks en feet van Franc Audio Accessories zijn een geweldige manier om een stabiele ondersteuning te bieden voor de audiofiele producten in een systeem.

Brand Picture - Franc Audio Accessories

DISTRIBUTOR

Connaisseur-AV

www.connaisseur-av.eu

ROOM

53, 58 en 59

Retailers (Netherlands): 

Retailers (Belgium): 


CD Vinyl 4U

CDVinyl4U is een webshop die hoogwaardige CD’s en LP’s aanbiedt. We hebben een aanbod van verschillende labels die bekend zijn om hun kwaliteitsniveau en verschillende formaten.
CDVinyl4U levert o.a. de volgende formaten; SACD, SHM-SACD en XRCD en K2HD CD’s. De LP labels die CDVinyl4U aanbiedt, zijn ook van vooraanstaande namen: Stockfisch Recordings, Mobile Fidelity en Speakerscorner.

CDVinyl4U is Importeur van WBT

WBT wordt al gemaakt vanaf 1985 en is wereldwijd een begrip voor consument en fabrikanten. Ze staan bekend om de 100% koper en zilver geleiding. Van spades, luidsprekerstekkers en cinch chassis en luidspreker chassis delen. Ook is WBT bekend van het loodhoudend en loodvrij soldeer.

Accessoires

Een groot assortiment accessoires zijn ook in de webshop van CDVinyl4U te bestellen. Van spikes en cones van Music Works tot onderleggers en zoals Soundcare producten hoofdsteunen van Sieveking en de Gold CD-R´s 100 jaar gegarandeerd zijn.

CD’s en vinyl leveren is onze passie.
Al vele jaren zijn wij een gerenommeerd bedrijf in de Hifi wereld.
U kunt ons vinden op vele Hifi beurzen en wij verkopen al jaren online onze producten.
Tevens kunnen consumenten voor XFI 2017 een bestelling plaatsen van CD’s, LP’s of overige producten uit ons assortiment en afhalen op XFI 2017.

DISTRIBUTOR

CDVinyl4U

ROOM

Utrechtfoyer