XFI Primeur: Digitaal ambachtschap met olympische ambitie: Audiolympic

Audiolympic is een nieuw speakermerk uit Amsterdam die zich voor het eerst op de XFI presenteert. Eigenaar Jelle Jurry wilde een geïntegreerd digitaal audiosysteem van olympisch niveau maken dat tot in elk detail klopt.

“De best mogelijke weergave van muziek heeft mij altijd geboeid. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de techniek die daarbij komt kijken en altijd al de droom gehad om speakers en versterkers te maken. Door de moderne techniek van tegenwoordig kan dit nu in één systeem samengebracht worden”, zegt Jelle Jurry.

Audiolympic-XFI

Om de eigen ambitie waar te maken heeft Audiolympic voor een ambachtelijke aanpak gekozen zodat klanten zelf de kleur en afwerking kunnen bepalen. Zelfs de grillstoffen worden exclusief uitgevoerd en draad voor draad met de hand geweven. “We werken met alleen de beste merken en de beste vakmensen uit Nederland. Het gaat erom dat alle onderdelen feilloos moeten samenwerken”, zegt Jurry.
Op de XFI zal Audiolympic de Beta laten zien en een nieuw vierwegsysteem waar ook  alleen maar een bron op hoeft te worden aangesloten. “De boxen van Audiolympic hebben geen scheidingsfilters, interlinks en speakerkabels. “En deze kunnen daardoor ook niet voor verlies of vervorming zorgen. Audiolympic wil elk detail uit de muziek laten horen waardoor je met veel passie en plezier je eigen muziek kunt beluisteren”, zegt Jurry.

Kom zelf luisteren of Audiolympic op de XFI de eigen olympische ambitie waarmaakt. Koop hier je tickets!