XFI-live goes classic

Niets geen stampende bas en ook geen scheurende gitaren. De muzikale omlijsting van de XFI van dit jaar is beschaafd en ingetogen. XFI-live goes classic.

 Muziek precies zo laten klinken zoals dat door de muzikanten is gespeeld, is het ultieme doel van high end audiofabrikanten en -klanten. Live muziek is daarvoor de beste referentie. Dit jaar ligt de nadruk van de XFI-live op klassieke kamermuziek. Dit zal op verschillende plekken en tijdstippen tijdens de show zal worden plaatsvinden.

Of het nu de muziek van Vivaldi, Bach, Händel, Mozart en Beethoven is, of het werk van modernere klassieke componisten, de kamermuziek die zij schreven is voor celliste Magrita Rondeel en (alt)violiste Suzanne Dijkstra steeds weer een soort van thuiswedstrijd. Met groot gemak en altijd met zichtbaar veel plezier brengen zij klassieke werken tot leven voor een groot maar zeker ook voor een klein publiek. Tijdens XFI 2019 zwervenzij op zaterdag 28 september over de audioshow.

XFI-Live

Op de zondag de beurt aan cello-vioolduo Bravura. Celliste Katja Dirven en violiste Marina Meerson spelen al jaren samen en zorgen voor een charismatische samensmelting van intense klankkleuren. Bravura staat garant voor een sfeervol, diepgaand en gevarieerd programma waarin warme klanken en meeslepende melodieën centraal staan.

Wil je naast het luisteren naar audio ook deze acts zien? Koop dan hier je tickets!