Productieversie MU1 streamer van Grimm nu op de XFI

Bezoekers van de XFI 2018 konden al kennismaken met het prototype van de MU1 music streamer van Grimm Audio. Na een succesvolle officiële lancering in januari dit jaar en een dito presentatie op de High End in München is nu de XFI opnieuw aan de beurt.

Grimm Audio streeft ernaar de hele muziekketen zo transparant mogelijk te maken. In hun opvatting is dat namelijk de enige manier waarop de bedoeling van de muzikant het beste tot zijn recht komt. En met de komst van allerlei digitale bestandsformaten was het voor Grimm zaak deze ook zo transparant mogelijk te ontsluiten.

XFI-GRIMM-MU1-and-LS1-RCO-House-1024x768

Dat is dus de MU1 music streamer geworden. Voor de MU1 is nauw samengewerkt met Roon Labs om zo dicht mogelijk bij het originele geluid te komen.

En hoewel de MU1 zich graag laat combineren met andere merken, hebben ze bij Grimm bij het ontwerpen altijd de eigen LS1 in gedachten gehad. ‘Samen zijn ze een bijzonder elegant high-end systeem.’ Deze combinatie was ook al te zien op de show in München. Zie hier de kamer van Grimm Audio op de High End München!

Wil je dit niet missen? Koop dan hier je tickets!