Drie redenen waarom je de Headspace niet wilt missen

Ook dit jaar vind je op de XFI de ‘Headspace’. We geven je alvast drie redenen waarom je ook deze editie niet mag missen.

De Empyrean

Een echt topstuk is de Empyrean van Meze audio uit Roemenië. In deze handgemaakte hoofdtelefoon zit de gepatenteerde driver van Rinaro Isodynamics uit Oekraïne verwerkt. Naast de werkelijk schitterende looks grossiert de Empyrean sinds de presentatie vorig jaar in juichende reviews en awards.

XFI-Headspace-Empyrean

The Sr1a

De Sr1a hoofdtelefoon van RAAL-requisite wilde de gebruiker het gevoel geven dat deze geen hoofdtelefoon op heeft, maar gewoon naar een echte hifi-set zit te luisteren. Dat effect zijn ze inmiddels zelf ‘Earfield’ gaan noemen en danken ze aan het enorme frequentiebereik van de drivers. Een absolute must hear!

XFI-Headspace-sr1a_headphones

Mysphere 3

De ambities van de Mysphere 3 zijn niet misselijk. De 4.000 euro kostende hoofdtelefoon moet na dertig jaar de waardige opvolger worden van de iconische AKG 1000. Het zijn dan ook dezelfde ontwerpers die in 1989 de K1000 maakten, die nu voor de Mysphere 3 hebben getekend: Helmut Ryback en Heinz Renner. De beroemde voorganger staat bij de Mysphere aan de basis, maar is nu voorzien van de nieuwste materialen en technieken. In de reviews worden de gevoeligheid en verhoogde basniveaus geroemd.

XFI-Headspace-mysphere_headphones

En dit is nog maar het tipje van de ijsberg. Wat dacht je van bijvoorbeeld Hifiman, Abyss, Fiio of Chord Electronics? Kom vooral langs!

Koop hier je tickets!