Network Media Systems

Network Media Systems importeert en distribueert momenteel een zevental merken in de BeNeLux: RoonLabs, Sendy & Sivga, Hifi Rose, iFi, Volumio, FiiO en Kinera. 

Network Media Systems staat bekend om haar jarenlange kennis op het gebied van (draadloze) netwerken en streaming technologie. Een unieke combinatie die wij al ruim 10 jaar met veel succes en plezier op de markt zetten.

Network Media Systems: méér dan alleen streaming audio

Network Media Systems is uitgegroeid van pionier op het gebied van netwerk streaming tot dé streaming specialist in de Benelux. Vandaag de dag levert NMS voor elk budget perfect presterende streaming oplossingen voor beeld en geluid, verzorgt het bedrijf de distributie van ROON streaming software, levert het kwalitatief hoogwaardige Head-Fi én upgrade accessoires voor een nog betere audiovisuele beleving. 

ROON

DE ULTIEME MUZIEKSPELER VOOR MUZIEKLIEFHEBBERS
Met Roon herontdek je oude favorieten en vind je nieuwe muziek waar je van houdt. Ontdek de wereld van de muziek terwijl je luistert, precies afgestemd op jouw smaak.
Dompel je onder in foto’s, biografieën, recensies, aftiteling, songteksten, tourdata en meer…
Begin met de muziek die je kent, en laat Roon deze vervolgens verbinden met miljoenen tracks in hoge resolutie die beschikbaar zijn op TIDAL en Qobuz. Door je bestanden en gestreamde muziek te gebruiken, bouwt Roon een onderling verbonden digitale bibliotheek voor je op.
Het biedt verbeterde, up-to-date metadata, die vervolgens wordt weergegeven in een verbazingwekkende interface verrijkt met inhoud.
AUDIO VAN DE HOOGSTE KWALITEIT
Roon haalt de beste geluidskwaliteit uit je audioapparatuur door te zorgen voor bit-perfecte levering, maar ook door je toegang te geven tot krachtige DSP voor een aangepaste luisterervaring.

HiFi ROSE

Nieuw in het programma van NMS zijn de onderscheidende netwerkspelers van HiFi ROSE. Deze innovatieve netwerkspelers bieden een ongeëvenaard hoge functionaliteit, unieke manier van bediening en bovenal een uitmuntende geluid- én beeldkwaliteit. Via de ROSE Store beschik je bovendien over vele gratis apps waarmee je in een paar klikken nog eens extra functionaliteit toevoegt. Niet voor niets is de HiFi ROSE RS150 recentelijk onderscheiden met een EISA Award voor beste product 2021-2022 in de categorie highend muziekspelers.

HiFi ROSE levert een drietal netwerkspelers. De RS150 is een compromisloos ontworpen netwerkspeler voor veeleisende muziekliefhebbers die zoeken naar een hoogwaardige multimediaspeler met een gemakkelijke bediening. Deze speler is met een audiofiele benadering ontwikkeld en is bedoeld voor muziekliefhebbers met HiFi sets in de hogere prijsklassen en voor (semi) professioneel gebruik. Deze highend speler is derhalve ook voorzien van XLR en AES-EBU aansluitingen. 

Compact formaat, groots genieten

Voor muziekliefhebbers die liever kiezen voor een minimalistisch geluidssysteem is de RS201E all-in-one streamer een perfecte oplossing. Deze compacte netwerkspeler beschikt over dezelfde unieke functionaliteit en eenvoudige bediening als bij de highend RS150. Deze mediaspeler is voorzien van een kwalitatief goede stereoversterker en meer dan een set goede Hi-Fi luidsprekers heb je dan ook niet nodig om een hoogwaardig presterend geluidssysteem samen te stellen.

Voor muziekliefhebbers met een kwalitatief goede Hi-Fi set heeft de fabrikant de HiFi ROSE RS250 netwerkspeler ontwikkeld. Deze mediaspeler beschikt over hetzelfde uiterlijk en onderscheidende functionaliteit als de RS201E, maar is niet voorzien van een ingebouwde versterker. De fabrikant heeft deze streamer daarentegen uitgerust met een mooie lineaire voeding, een verbeterd klokcircuit en een premium ESS ES9038 Q2M DAC. Hiermee behoort deze muziekspeler tot een van de best presterende netwerkspelers van dit moment.

Voor muziekliefhebbers met een omvangrijke cd-collectie levert HiFi ROSE de RSA780. Dit is een fraai vormgegeven USB loopwerk dat niet veel extra ruimte inneemt. Met dit loopwerk speel je met elke HiFi ROSE mediaspeler jouw cd collectie in een nog hogere geluidskwaliteit af. Wilt je je fysieke collectie juist opruimen, dan kun je deze met de RSA780 ook eenvoudig rippen en opslaan op de (optionele) interne harddisk van de HiFi ROSE netwerkspeler.

De magie van iFi Audio

iFi Audio, dochterorganisatie van het Britse AMR, levert audio componenten en voedingsupgrades waarmee de kwaliteit van beeld en geluid aanzienlijk wordt verbeterd. Het bedrijf maakt hierbij gebruik van de hoogwaardige componenten en technologie. Goede voorbeelden zijn de Silent Power oplossingen met active noise cancellation en de veel geprezen ZEN-serie van de fabrikant. De ZEN serie is een collectie hoogwaardig presterende Hi-Fi componenten met een compact design en een klein prijskaartje waarin de fabrikant bovendien Silent Power technologie heeft geïmplementeerd.

De ZEN-serie omvat een digitaal naar analoog omzetter, Bluetooth ontvanger, MM/MC phono stage, hoofdtelefoonversterker en een highres muziek streamer. Met deze ZEN-serie voeg je extra analoge of digitale functionaliteit aan een geluidsysteem toe. De geluidskwaliteit van deze ZEN componenten kan moeiteloos de strijd met hoger gepositioneerde highend modellen van andere fabrikanten aan. Combineer twee dual-mono en gebalanceerd opgebouwde ZEN componenten met behulp van een iFi Audio interconnect en verbaas je over de verrassend goede geluidskwaliteit.

Met haar Silent Power product range levert iFi Audio stroomkabels, stekkerblokken, netspanningsadapters en filtering voor AV-toepassing. Vervang uw OEM stroomvoorziening met de oplossingen van iFi Audio en verbaas jezelf over de kwaliteitswinst door deze simpele ingreep. Ervaar je al jaren hinderlijke ruis of brom in het geluid? iFi Audio levert verschillende upgrades waarmee vervuiling of aardingsproblematiek effectief wordt geëlimineerd.

Sendy en Sivga headphones

Onder de merknaam Sendy Audio levert Sivga Electronic Technology kwalitatief hoogwaardig gebouwde en goed klinkende Planar Magnetic hoofdtelefoons. Veel technologie wordt voor de Sendy Audio topmodellen ontwikkeld en vindt vervolgens in licht gewijzigde vorm haar weg naar de lager gepositioneerde Sivga modellen. Dit zijn prijstechnisch interessante hoofdtelefoons met een onderscheidende klank en een vergelijkbare bouwkwaliteit. Hiermee levert de fabrikant topklasse hoofdtelefoons voor elke smaak en beschikbaar budget.

Nieuw van Sendy Audio is de Peacock hoofdtelefoon. Dit topmodel heeft een herkenbare styling en is voorzien van de laatste generatie Planar Magnetic drivers van de fabrikant. De ontwikkeling van deze drivers heeft ruim twee jaar in beslag genomen. Het resultaat is een geluidskwaliteit met een nog lagere vervorming en nog meer finesse dan voorheen. De behuizing van de drivers en de vervaardiging van de draagconstructie is een prestatie op zich. Hoeveel we er ook over willen schrijven, dit is een hoofdtelefoon om zelf te horen, zien én te voelen.

Wat brengen wij mee naar het Dutch Audio Event?

  • Sendy & Sivga headphones
  • Hifi Rose 
  • ROON Nucleus
  • iFi Power en ZEN-serie
  • Volumio Streaming
  • Davone luidsprekers

Als spektakelstuk nemen wij de EISA Award winnaar Hifi Rose RS150 High-End multimedia streamer.

Maak kennis met de HiFi ROSE RS150; een nieuwe manier van streaming! De HiFi ROSE RS150 is de eerste multimedia netwerk speler die zich onderscheidt met een prachtig minimalistisch design en een eenvoudige, intuïtieve bediening. Het gehele front panel wordt in beslag genomen door een ruim en goed afleesbaar 14.9-inch touchscreen. Met dit scherm bedien je alle functies, pas je de instellingen aan op jouw persoonlijke voorkeuren en word je optimaal geïnformeerd over de afgespeelde muziek.

Bedien je de multimedia netwerk speler liever op een vertrouwde manier? Er wordt een handige Bluetooth remote control meegeleverd waarmee je de speler zelfs uit het zicht kunt bedienen. Via de ROSE Connect smartphone app voor iOS en Android browse je overzichtelijk door de muziekcollecties op je NAS of online. Hoe je de speler ook wilt bedienen, deze netwerkspeler biedt een geheel nieuwe streaming ervaring en zet hiermee een nieuwe standaard neer.

 

“Bij NMS staat het Koreaanse HiFi Rose prominent op de bühne. Dit nieuwe streamingmerk uit Zuid-Korea verrast met eigentijdse ideeën. Vertrekpunt voor de firma uit Seoul is de sterk veranderende lifestyle. Een vet geluid is vanzelfsprekend. Dat sowieso, want voor minder kom je je bed niet uit. Maar design is net zo belangrijk. Check de grote touchscreens: ze geven de Rose-players een hip smoel. Aan de achterkant vind je een HDMI-uitgang voor geruisloze overdracht van digitale audio- en videosignalen. De Rose-player is easy te verbinden met je TV-set, die vervolgens via RoseTube muziek en beeld ophaalt. NMS is ook heel benieuwd wat je van de Sivga-headphones vindt. Get there!”

DISTRIBUTEUR

RUIMTE

11