Mastersound Italiaanse Meesterschap.
Genesteld in het platteland van Noord-Italië, halverwege tussen Verona en Venetië, ligt de stad Vicenza. Het wordt gekenmerkt door een prachtig bewaard gebleven oude stad en de wereldberoemde villa’s ontworpen door de architect Andrea Palladio. Vicenza staat samen met het Teatro Olympico op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Mastersound ontwikkelt en produceert al jarenlang hoogwaardige buizenversterkers in deze omgeving. Net als veel andere bedrijven in de Italiaanse audio industrie is Mastersound meer een fabriek dan een industrieel bedrijf. Gevormd door traditioneel vakmanschap, ontstaan producten met charisma, die bewust een tegenwicht vormen voor het hectische tempo en het snelle tempo van onze tijd.

De productie van alle apparaten vindt plaats in het eigen bedrijf. Prefabricatie of gedeeltelijke assemblage van assemblages in lagelonenlanden bestaat niet bij Mastersound!

Het bedrijf werd in het begin van de jaren 90 opgericht door de senior chef Cesare Sanavio. Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring, Mastersound buizenversterkers zijn in principe gebouwd in single-ended / klasse A-technologie. Alle versterkers werken zonder enige negatieve feedback.

DISTRIBUTEUR

Hifinesse

RUIMTE

112 & Friesland foyer