M-WAY, de muzikale verbinding, zonder kabels geen verbinding. Kabels zijn nodig in iedere setup. Alle kabels transporteren stroom of informatie via stroom. Alle kabels zijn stroomkabels.

Op de Dutch Audio Event zal M-WAY haar nieuwste product, de Power Opus presenteren, dé verbinding met je stroomnetwerk voor audio en video. De Power Opus vervangt je stekkerblok met netsnoer.

Met de Power Opus heeft ieder apparaat een gelijkwaardige eigen verbinding met het stroomnetwerk. De volgorde van aansluiten doet er niet meer toe, ze staan nu allemaal vooraan. Ieder apparaat heeft zijn eigen “stekkerdoos” met een veel betere scheiding/isolatie van elkaar. De eigen-nest bevuiling is een heel stuk minder en dat hoor je meteen.

De opbouw van de Power Opus resulteert in een nog schonere weergave. Een stekkerblok in welke bekende vorm dan ook is altijd meer vervuilend. Die vervuiling wegnemen met afscherming/filtering actief of passief in welke bekende vorm dan ook leidt altijd tot een minder muzikaal geheel.

Wat een luier is voor een baby, is de Power Opus voor een muziekliefhebber. Zonder geeft altijd meer ongewenste vervuiling.

DISTRIBUTEUR

KlangQ

RUIMTE

22