Je bent van harte welkom in ruimte 17 op het Dutch Audio Event waar we maar liefst twee merken zullen laten zien: Dual en Klipsch. 

Klipsch is een bekend merk, maar waar komen ze precies vandaan? Wat heeft hen gevormd tot het audiomerk wat ze vandaag de dag zijn? Klipsch Audio werd in 1946 opgericht door Paul W. Klipsch. Hij werd gezien als uitvinder, akoestiek pionier en buitenbeentje en was vastbesloten om de kracht, het detail en de emotie van live muziek bij de mensen thuis te brengen. Klipsch onderscheidt zich onder meer door zeer efficiënte designs voor speakers te ontwerpen, door behuizingen met de hand te vervaardigen en te zorgen voor baanbrekende engineering op het gebied van geluidstechnologie.
Het bedrijf is Amerikaans van origine en opgericht in Hope, Arkansas, het heeft inmiddels een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige geluidsproducten waaronder luidsprekers en headphones voor zowel consumenten als voor professioneel gebruik, zoals bijvoorbeeld bioscopen.

Dit jaar heeft Klipsch onder meer de nieuwe Reference Premiere speakers opnieuw uitgebracht, boordeveel nieuwe technieken! Deze en andere producten willen we je graag laten zien en vooral laten horen, kom je ook?

Bezoek de site van Klipsch voor meer informatie.

DISTRIBUTEUR

Havoned

RUIMTE

17