logo

Joenit, een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1988, verzorgt al meer als 30 jaar lang de distributie van Totem Acoustic en Rega Research in Benelux. Beide merken werden zorgvuldig uitgekozen omwille van hun muzikaliteit. Rega heeft naam gemaakt met hun budget vriendelijke producten die een ongekende muziekbeleving brengen binnen hun prijsklasse. Dit Oer-Brits merk combineert fantastisch met het Canadese luidspreker merk Totem Acoustic. Zij hebben er beide hun missie van gemaakt om betaalbare “soul-movers” voor de muziekliefhebber te ontwerpen. Vince Bruzzese, eigenaar en hoofdontwerper, van Totem Acoustic zal de nieuwe BISON serie introduceren op de Dutch Audio Event dit jaar.
Kom dus zeker een kijkje nemen in kamer 40 en laat je verrassen door onze eenvoudige, maar vooral uiterst muzikale systemen én gevarieerde muziekkeuze.

Voor meer informatie check onze website.

Dit zegt Bram Verellen:

Wat wilde je vroeger altijd worden?
Tuinarchitect, ik heb een passie voor tuinen.

Hoe ben je in de high-end audio-hoek terecht gekomen?
Letterlijk tussen de apparatuur en de kabels. Wij woonden boven de Hifi-winkel en elektronicazaak van mijn ouders. Audio is me met de paplepel ingegoten.

Wat was je eerste audio-apparaat?
Een Rega-amplifier met een set Totem-boxen.

Hoe word je een goede geluidsmeester?
Het begint bij een nuchtere blik, kijk naar de techniek. Daarnaast is er ‘het onverklaarbare’, de emotie, het punt waarin je geraakt wordt. Belangrijk vind ik ook een tijdloos ontwerp. Een apparaat moet ook reparabel zijn. Zó kun je een mooie set samenstellen.

Wat is het leukste in je werk?
Mensen ontmoeten die geraakt worden, passie voor een mooi systeem hebben en daarvan jaren plezier kunnen hebben.

Welke muziek neem je mee naar een onbewoond eiland?Moeilijk te zeggen, dat kan elk uur veranderen, maar een ‘Rainy night in Georgia’ van Randy Crawford is aansprekend. Duran Duran, The Police en Simply Red zijn andere voorbeelden.

Wat maakt het Dutch Audio Event tot de beste show van Nederland?
Door het brede assortiment is er voor elk wat wils.

Welke publiekstrekker staat er dit jaar in jouw ruimte?
Dit jaar komt de ontwerper van Totem presentaties geven: we zetten de nieuwe Bison-serie neer.

Wat is de sleutel om meer mensen aan kwaliteits-audio te krijgen?
Bewustmaking, communicatie, want ‘veel mensen weten niet wat ze missen’. En vinyl is een uitstekende drager om mensen dichter bij het betere audio-segment te brengen.

Wat is je motto?
Gewoon naar mooie muziek luisteren en het niet te serieus nemen.

DEELNEMER

Joenit

RUIMTE

40