Hifinesse

Gryphon en Nordost demonstraties op de X-fi Audioshow

Beleef op de X-fi show, bij Hifinesse, Gryphon Audio en Nordost.

Om het uur zal er een demonstratie worden gegeven door vertegenwoordigers van deze merken. Meld u nu online aan om er zeker van te zijn dat u een demonstratie bij kunt wonen. De demonstraties hebben een beperkt aantal plekken, vol is vol.

Rune Skov, sales director van Gryphon Audio, zal een algemene demonstratie geven met de indrukwekkende Gryphon Trident II Luidspreker en de onlangs geïntroduceerde ‘State of the Art’ Ethos CD-speler, die met zijn looks het al waard is om de X-fi show te bezoeken.

Alex Brady, international product trainer van Nordost, zal verschillende producten demonstreren waaronder de nieuwste QRT producten: de QPOINT resonantie synchronisator en de QSOURCE lineaire voeding.

Online aanmelden voor een demonstratie via https://www.hifinesse.nl/Xfi

Op de dag zelf kunt u, indien er nog plek is, ook nog een plek reserveren.

Gryphon Audio

De Deense ontwerpschool kent tal van beroemde audiofabrikanten. Ondernemingen die door hun vernieuwende en vaak zelfs trendsettende moderne ontwerptaal, wereldwijd veel aanzien hebben verworven en in meerdere opzichten zelfs geschiedenis hebben geschreven.

Eén van de meest indrukwekkende voorbeelden van deze stroming is zondermeer het legendarische Gryphon Audio Designs. Een high-end audiomerk onder leiding van grafisch ontwerper Flemming E. Rasmussen, waarin begeerlijke aspecten als onderscheidend design, materiaalkeuze, bedrijfszekerheid en een superieure geluidskwaliteit tot een prachtig en indrukwekkend totaalgeheel hebben geleid.

https://www.hifinesse.nl/Gryphon-Audio

Retailers (Netherlands): Audio21 (Heerde), Multifoon Hifi (Rotterdam)

Mastersound

Italiaanse Meesterschap

Genesteld in het platteland van Noord-Italië, halverwege tussen Verona en Venetië, ligt de stad Vicenza. Het wordt gekenmerkt door een prachtig bewaard gebleven oude stad en de wereldberoemde villa’s ontworpen door de architect Andrea Palladio. Vicenza staat samen met het Teatro Olympico op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Mastersound ontwikkelt en produceert al jarenlang hoogwaardige buizenversterkers in deze omgeving. Net als veel andere bedrijven in de Italiaanse audio industrie is Mastersound meer een fabriek dan een industrieel bedrijf. Gevormd door traditioneel vakmanschap, ontstaan producten met charisma, die bewust een tegenwicht vormen voor het hectische tempo en het snelle tempo van onze tijd.

De productie van alle apparaten vindt plaats in het eigen bedrijf. Prefabricatie of gedeeltelijke assemblage van assemblages in lagelonenlanden bestaat niet bij Mastersound!

Het bedrijf werd in het begin van de jaren 90 opgericht door de senior chef Cesare Sanavio. Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring, Mastersound buizenversterkers zijn in principe gebouwd in single-ended / klasse A-technologie. Alle versterkers werken zonder enige negatieve feedback.

https://www.hifinesse.nl/Mastersound

Retailers (Netherlands): Audio21 (Heerde)

M2Tech

De missie van M2Tech is het ontwerpen van apparatuur om optimaal van muziek te kunnen genieten. M2Tech gelooft dat de kwaliteit van het geluid van fundamenteel belang is om muziek volledig te waarderen, omdat de perceptie van de muzikale nuances in een muzikale uitvoering, evenals de correcte levering van alle omgevingsgeluidsinformatie die de handtekening van de ruimte maken waarin muziek is gespeeld en opgenomen, dragen bij aan de emotionele kant van luisteren naar muziek. En muziek draait om emoties.

Maar er is meer. Wanneer M2Tech een circuit of een PCB ontwerpt of een firmware schrijft, kijken ze verder dan alleen de mechanische toepassing: voor M2Tech is het gebruik van een CAD- of een software-ontwikkeltool alsof je voor een doek staat met de borstel in de ene hand en het palet in de andere, volledig opgegaan in het creatieve proces. M2Tech houdt van wat ze doen en vinden dat een hifi-apparaat meer bevat dan alleen een verzameling elektronische onderdelen en een metalen behuizing.

https://www.hifinesse.nl/M2Tech

Retailers (Netherlands): Hifi Solutions (Amsterdam)

 Nordost

wetenschap, geen Voodoo.

In de wirwar van vergelijkbare kabelmerken en fabrikanten, springt één bedrijf eruit. Dat bedrijf is Nordost, makers van de ORIGINELE Flatline® kabel. Vandaag de dag biedt Nordost meer dan veertig verschillende hoogwaardige kabelproducten.

Afgeleid uit technologie die voor de ruimtevaartindustrie wordt ontwikkeld bereikt Nordost, met hun uniek gepatenteerde ontwerp en het gepatenteerde FEP (Fluorinated Ethylene Propylene), een prestatieniveau waarvan andere kabelbedrijven slechts kunnen dromen.

Alle kabels van Nordost worden vervaardigd met een hoge mate van constante nauwkeurigheid die in de kabelindustrie onovertroffen is. Alle producten van Nordost hebben meetbare kenmerken zoals capaciteit, weerstand, inductie en snelheid die enorm superieur zijn aan andere kabels in de markt.

Dat is waarom Nordost de specificaties vermeld op de verpakkingen van al zijn kabels.

Het resultaat van de gebruikte fysica en de hoogwaardige technologie is een product dat u zal emotioneren en bewegen met zijn muzikale prestatie.

https://www.hifinesse.nl/nordost/

Retailers (Netherlands): Tune Inn (Alkmaar), Krijtenberg Sound & Vision (Amstelveen), Hifi Solutions (Amsterdam), van de Eijnde Audio (Haarlem), Audio21 (Heerde), Botman Sound & Vision (Hoorn NH), Hifi & Video Van Andel (Leiden), Studio Alkmaar (Oterleek), Van Duppen Audio (Venlo)

Retailers (Belgium): Wide Screen Audio (Gent), La Galerie du Son (Liège)

Retailers (Luxembourg): Audio Concept (Luxemburg)

QRT

Een revolutie in stroom zuivering

In de wereld van vandaag hebben we te maken met vervuilde elektriciteit, instabiliteit en storingen ondermijnen beide zowel de AC line kwaliteit als de signalen in de apparatuur en hebben daardoor behoorlijk effect op de prestaties van elektronische systemen.

Quantum Resonant Technology (QRT) biedt een unieke en compromisloze aanpak van de AC netstroom en magnetisch veld effect in belangrijke signaal toepassingen.

QRT’s eigen, modulaire circuit bewijst het met meetbare resultaten zonder de negatieve effecten die de prestaties beperken zoals van meer conventionele benaderingen.

https://www.hifinesse.nl/qrt/

Retailers (Netherlands): Tune Inn (Alkmaar), Krijtenberg Sound & Vision (Amstelveen), Hifi Solutions (Amsterdam), van de Eijnde Audio (Haarlem), Audio21 (Heerde), Botman Sound & Vision (Hoorn NH), Hifi & Video Van Andel (Leiden), Studio Alkmaar (Oterleek), Van Duppen Audio (Venlo)

Retailers (Belgium): Wide Screen Audio (Gent), La Galerie du Son (Liège)

Retailers (Luxembourg): Audio Concept (Luxemburg)

Trenner & Friedl

Be Sound

Het oor laat ons toe de ruimte te verkennen zonder dat we deze zien.
Muziek vult deze ruimtes met leven en neemt ons mee.

Het duiken in deze unieke andere werelden en jezelf hierin verliezen heeft Trenner en Friedl altijd al gefascineerd – en het reproduceren van muziek waarvan je kippenvel krijgt is al 20 jaar een passie van Trenner & Friedl.

Alleen als alles in harmonie met elkaar is, en het geluid levensecht is – dan wordt het muziek.

Om dit te bereiken maakt Trenner & Friedl alleen gebruik van de beste componenten, welke optimaal getest en gematcht worden voor een perfect eindresultaat.

De producten van Trenner & Friedl worden met de hand, met liefdevolle ambacht, in Oostenrijk gebouwd met behulp van lokale natuurlijke materialen waar mogelijk terwijl ze het gebruik van bedreigde soorten hardhout vermijden.

https://www.hifinesse.nl/trenner-friedl

Retailers (Netherlands): Audio21 (Heerde)

Franc Audio Accessories

Franc Audio Accessories is opgericht met het idee van veeleisende audiofielen die het geluid van hun audiosystemen willen verbeteren. De producten van het bedrijf zijn gericht op audiofielen / muziekliefhebbers, mensen die trouw zijn aan geluid en een degelijk ontwerp waarderen.

Franc Audio-accessoires is een uitstekende manier om een stabiele ondersteuning voor uw systeem te bieden … en geluid kent geen grenzen.

Sinds 2009 is Franc Audio Accessories actief in de high-end markt. Het belangrijkste doel van de eigenaar, Pawel Skulimowski, is het elimineren van alle trillingen die worden veroorzaakt tijdens het luisteren naar muziek. Hij heeft een techniek ontdekt om echt harde en stijve keramische materialen samen te voegen met een lichte aluminiumlegering en elastische “kunststoffen”. Alle onderdelen zijn met precisie d.m.v. CNC-bewerking gezaagd wat een geweldige kwaliteit geeft en constant geeft. De hoogste kwaliteit van afwerking wordt verkregen door de elementen met de hand te bewerken.

https://www.hifinesse.nl/Franc-Audio-Accessories

 

DISTRIBUTEUR

Nederland: Hifinesse, https://www.hifinesse.nl

RUIMTE

61

Gryphon-Audio_Ethos
XFI-Mastersound-Compact-845
M2tech-Rockstar
XFI-Trenner-Friedl
Nordost-Valhalla2