Franc Audio Accessories is opgericht met het idee van veeleisende audiofielen die het geluid van hun audiosystemen willen verbeteren. De producten van het bedrijf zijn gericht op audiofielen / melomans / muziekliefhebbers, mensen die trouw zijn aan geluid en een degelijk ontwerp waarderen.

Franc Audio-accessoires is een uitstekende manier om een stabiele ondersteuning voor uw systeem te bieden … en geluid kent geen grenzen.

Sinds 2009 is Franc Audio Accessories actief in de high-end markt. Het belangrijkste doel van de eigenaar, Pawel Skulimowski, is het elimineren van alle trillingen die worden veroorzaakt tijdens het luisteren naar muziek. Hij heeft een techniek ontdekt om echt harde en stijve keramische materialen samen te voegen met een lichte aluminiumlegering en elastische “kunststoffen”. Alle onderdelen zijn met precisie d.m.v. CNC-bewerking gezaagd wat een geweldige kwaliteit geeft en constant geeft. De hoogste kwaliteit van afwerking wordt verkregen door de elementen met de hand te bewerken.

DISTRIBUTOR

Hifinesse

ROOM

61

Franc Audio Accessories XFI