ERCT

“Dit huis presenteert twee merken: Cary Audio en Rogue Audio. ERCT Audio wil het oordeel graag aan de bezoekers overlaten. ‘Rood of wit, de smaken verschillen’. ERCT Audio wil proberen om mensen te verrassen: ‘Stel je open, luister onbevangen’. Analoog of digitaal, ‘het gaat niet om slechter of beter’, zegt woordvoerder Cor van Empel. Intussen hoopt hij dat mensen die opgegroeid zijn met analoog bij hem iets van hun gading zullen vinden, want ‘je zult verbaasd staan hoe digitaal klinkt’. Proef ‘m zelf: de netwerkspeler DSM 700 bijvoorbeeld, een van de primeurs.”

 

Merken:

C.E.C.
Van der Steen
Rogue Audio
Cary Audio
Merrill Audio

 

Cary Audio

Cary Audio Design is een in mei 1989 opgericht bedrijf dat oorspronkelijk vacuümbuis-audio versterkers ontwerpt en vervaardigd. Naast hun originele, award winning, vacuümbuis ontwerpen maken ze nu ook hoogwaardige solid state versterkers, All in one systemen, DAC’s en muziekstreamers in combinatie met een innovatieve chip ladder dac combinaties.

 

Rogue Audio

Sinds 1994 opgericht en heeft diverse awards binnen gehaald. Rogue Audio is een buizen- en hybrideversterker fabrikant pur sang. Rogue Audio heeft diverse patenten voor versterker ontwerp op hun naam.. Rogue Audio is in Amerika één van de meest gewaardeerde audio merk op basis van prijs en kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn de producten gemaakt in America. ERCT is dan ook trots om Rogue audio te mogen vertegenwoordigen.

DISTRIBUTEUR

ZAAL

54A