Dynaudio

Dynaudio Benelux is het Nederlandse Sales Office van Dynaudio AS, en tevens distributeur van AURALiC in de Benelux.

DYNAUDIO
Opgericht in 1977 te Skanderborg is Dynaudio inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand fabrikant van hoogwaardige luidsprekersystemen en heeft zichzelf geschaard tussen ’s werelds grootste en meest geavanceerde high-end audiobedrijven. Dynaudio ontwikkelt en produceert audiosystemen voor de professionele markt, de auto-industrie (o.a. Volkswagen, XPeng) en de audioconsument.

Geluid is onze prioriteit

We hebben geen exorbitante (en vaak overbodige) vormgeving nodig om onze luidsprekers te verfraaien. Onze missie is namelijk om het best mogelijke geluid te creëren. Dit betekent dat we je je muziek zo natuurgetrouw mogelijk willen laten ervaren.

 

We streven naar authenticiteit

We willen dat het geluid van onze luidsprekers net zo moeiteloos en natuurlijk klinkt als dat een muziekinstrument in jouw kamer zou spelen.

AURALiC

AURALiC is fabrikant van innovatieve streaming- en audioapparatuur van de allerhoogste kwaliteit, waarbij klassieke analoge technologie gecombineerd wordt met cutting edge digitale technologie en modern design.

AURALiC’s hardware en software moeten het voor iedereen eenvoudig maken om muziek in de hoogst mogelijke resolutie en kwaliteit weer te geven in iedere woonruimte, en om alle audioapparatuur met een enkele knopdruk op portable devices te kunnen bedienen, of die muziek nu lokaal opgeslagen staat of wordt aangeleverd via muziekdiensten.

DISTRIBUTEUR

Dynaudio

RUIMTE

32