Je bent van harte welkom in ruimte 17 op het Dutch Audio Event waar we maar liefst twee merken zullen laten zien: Klipsch en Dual. 

Wat is de geschiedenis van Dual? Waar komt dit merk vandaan? Al ver voor de oprichting van Dual in 1935 ontwierpen de broers Steidinger aandrijfsystemen voor platenspelers. Elke platenspeler die het bedrijf vanaf de start produceerde, werd voorzien van deze succesvolle, unieke Dual-motor. De platenspelers werden positief ontvangen door het publiek en na de oorlog groeide het bedrijf uit tot een succesvolle onderneming dat vele internationale successen behaalde. Hoewel het merk Dual in het verleden zijn ups en downs heeft gekend, bleef het sterke geloof in de Dual platenspeler overeind. En dankzij deze strijdvaardige houding kunnen we ook vandaag de dag genieten van deze geweldige platenspelers!

Tegenwoordig opereert het bedrijf vanuit Duitsland. Het Dual Design Centre is daar gevestigd en op deze locatie worden de platenspelers met veel precisie vervaardigd. Dankzij de samenwerking met regionale leveranciers voor hoogwaardige onderdelen creëert Dual platenspelers die voldoen aan de verwachtingen van de veeleisende klant. Centraal in het gehele proces staat aandacht voor het verleden en de pure passie voor dit bijzondere product. 

Ook zin om een plaatje te komen draaien? Neem ze mee, je bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie ook op: www.dual.eu.

DISTRIBUTEUR

Havoned

RUIMTE

17