daudio

Daudio komt met meerdere primeurs naar Dutch Audio Event 2021

“Wie wil weten waar de bottlenecks in zijn systeem zitten, kan goed terecht bij Daudio. Aan de hand van hun ‘3 x 3 Audio-Stappenplan’ kun je gaan bouwen en optimaliseren. Alles is gericht op het voorkomen van ‘verkleuring, vervorming en vertraging’, aldus Hans Bekkering van Daudio. Samen met collega Jeroen Dezaire (beiden zijn zelf muzikant) helpen zij zoeken naar het geheim in de muziek. Op de beurs presenteert Daudio de vernieuwde M2, een 2-weg luidspreker die door het ontbreken van de kastklank een natuurlijk geluid brengt. ‘Kippenvel’, dat wil Daudio zijn klanten doen bezorgen. Toen Daudio eens werkte met de dirigent van het Wiener Philharmoniker is dat gelukt, vertelt Hans.”

Het Daudio 3×3 stappenplan

Daudio helpt om meer luistergenot/luisterplezier te krijgen, zodat je prettiger en langer luistert naar je audiosysteem. Bijvoorbeeld omdat het natuurlijker klinkt, meer diepte heeft, het geluid losstaat van de luidspreker, enz. Kortom we helpen klanten om een stap vooruit te maken in het geluid.
Het gratis 3×3 stappenplan geeft inzicht in de ketenanalyse (van luidsprekers, aansturing en akoestiek) die ervoor zorgt dat je die zaken aanpakt die het meest effect hebben.

Daudio luidsprekers combineren op een slimme wijze dipool, drivers en filtering, waardoor ze een grote stap vooruit creëren in meer luistergenot.
Onze versterkers, AirTube bekabeling en overige producten hebben wij geselecteerd op het verder vergroten van het luistergenot.
Standaard onderdeel van onze levering bij luidsprekers is dat we het systeem ook qua akoestiek bij u thuis inregelen.
Allemaal met 1 doel, meer luisterplezier!

Bekijk het gratis 3×3 stappenplan op www.daudio.nl/gratis 

Op Dutch Audio Event 2021 zullen we een aantal primeurs demonstreren.  

 

Daudio M2 – Primeur
De Daudio M2 eiken is een nieuwe eiken minimalistische design uitvoering van de M2 dipool design monitor luidspreker van Daudio. De M2 model 2022 is voorzien van een AMT tweeter en een geheel nieuw ontwikkeld filter. De M2 vormt met de Daudio M2 dubbelwoofer sub en de Lyngdorf TDAI-1120, een compleet audiosysteem vanaf 5500 euro.
De M2 model 2022 is leverbaar in stof met RVS strips of in modern eiken.

Beursaanbieding: 1000 euro korting bij aanschaf op de beurs. 

 

Daudio DBA – Primeur

We zullen op show demonsteren met een DBA (dubbel bass array) opstelling. Met twee Daudio actieve M2 subs en de DBA inregeling op de Lyngdorf, worden de hinderlijke laagfrequente reflecties, roommodes, volledig weggewerkt. Resultaat een strakke en zeer aangename laag weergave. Kom het beleven! 

 

Daudio P1000 – Primeur

Onze N1000 stereo versterker is gebaseerd op de zeer mooie Ncore NC500 module van Hypex. De ontwikkelaar Bruno Putzeys heeft deze module doorontwikkeld en verbeterd bij Purify Audio. In de P1000 hebben we deze nieuwe Eigentact module, met zeer mooie specs aangesloten op de speciaal hiervoor door Daudio ontwikkelde pre-amp. Resultaat een versterker met ongelofelijke kracht en muzikaliteit. Meer warmte, definitie en natuurlijkheid. Echt een aanrader!    

 

Daudio SSG AirTube luidsprekerkabel – Primeur
Daudio introduceert dit jaar haar AirTube luidspreker kabels MkII. Nu leverbaar in full-range en monitor uitvoering. Een luidsprekerkabel met ongekende prestaties, open detailrijk en warm. De AirTube luidsprekerkabel is gebaseerd op hetzelfde concept als de Daudio AirTube interlink, die leverbaar is in verschillende versies.

Deze SSG (Solid Silver Gold) Airtube is met haar prestaties een aanwinst voor elke set. Leverbaar in de gewenste lengte en afgewerkt met de beste connectoren. 

 

Lyngdorf 1120 en 3400

Daudio demonstreert met de mooie Lyngdorf TDAI 1120 en 3400. Twee geweldige streaming amplifiers met Roomperfect. De 1120 is nog maar 1 jaar oud! Deze versterkers zijn een zeer goede match met de Daudio dipool luidsprekers. 

 

Merging Anubis – Primeur

De Merging NADAC is bekend in de High End wereld. Deze is gebaseerd op de studio muziek interfaces van Merging. Merging is voor de studio’s gekomen met een nieuwe compact audio-interface gebaseerd op Ravenna, de Anubis. Die is crimineel goed en daarom een ware hit in pro-audio land. Wij hebben de Anubis aangesloten op onze streamer en zo krijg je een geweldige en zeer betaalbare stereo en multi-channel streaming oplossing. Vanaf 2500 euro! Een echte aanrader voor streamers.   

 

Furutech en Isotec stroomvoorziening

Naast Isotec levert Daudio nu ook de mooie stroomvoorzieningen en kabels van Furutech. Wij hebben een selectie samengesteld die qua prijs/prestatie uitblinkt en die we u graag laten horen.

 

Weer genoeg te beluisteren, dus kom naar kamer 44!

 

DISTRIBUTEUR

daudio.nl

RUIMTE

44