Daudio, dipool design audio
Ook dit jaar kan je Daudio weer komen beluisteren op Dutch Audio Event, 7 en 8 oktober in de Koningshof in Veldhoven.
Wij staan in kamer 14
Daudio Daudio maakt luidsprekers die je niet hoort! Dat is ons doel. Wij willen dat je de muzikanten hoort alsof je er live bij ben. Onze luidspreker hebben geen last van de vervelende kast geluiden. Je ervaart meer ruimte en diepte en vergeet dat je naar luidsprekers luistert. We kunnen er heel veel over vertellen, maar luisteren maakt alles duidelijk. Kom het ervaren!
Om ons doel te bereiken maken wij dipool open baffle luidsprekers. We hebben meerdere modellen. Dit jaar staan de Daudio W1, en onze nieuwe ontwikkeling de Daudio MOB in de spotlight tijden Dutch Audio Event. De Daudio W1, de W-frame luidspreker waar het allemaal mee is begonnen, nu 12 jaar geleden. Deze High End, dipool design luidspreker is speciaal voor de woonkamer ontwikkeld. Een unieke luidspreker met een geweldig geluid. Daarnaast demonstreren we de Daudio MOB. Dit is onze nieuwe modulaire open baffle luidspreker. Een 3-weg luidspreker opgebouwd uit twee 15 inch woofers, een 6,5″ inch mid en een AMT tweeter, speciaal voor open baffle ontworpen. Een geweldig klinkend luidspreker, leverbaar in verschillende configuraties en met een zeer aantrekkelijke prijs. Dit moe je horen!
Naast de Daudio luidsprekers levert Daudio ook versterkers, dac’s, bekabeling, stroomvoorziening en we regelen het audio systeem bij je thuis in en geven daarbij akoestisch advies en kunnen ook de akoestische aanpassingen verzorgen.
Kortom wij leveren luidsprekers en randapparatuur en verzorgen de installatie inclusief de akoestiek. Je bent van harte welkom om te komen luisteren in kamer 14.
Merken / Producten
  • Daudio / luidsprekers, versterkers. dac, streamer en Airtube bekabeling
  • Lyngdorf / versterkers, met DSP en roomcorrectie
  • Merging Technology / DAC’s
  • MiniDSP / dsp’s
  • Furutech / bekabeling en stroomvoorziening
  • Clipso / akoestische spanplafonds

Check voor meer informatie op de site:
http://www.daudio.nl/

DEELNEMER

Daudio

RUIMTE

14