Om NH Conference Centre Koningshof te betreden moet iedereen een geldige QR-code hebben in de CoronaCheck app. Deze QR-code krijg je door middel van een negatieve testuitslag via Testen voor toegang, een herstelbewijs óf een volledig vaccinatiebewijs. Zonder geldige QR-code in combinatie met een legitimatie bewijs is toegang tot het hotel en het event niet mogelijk. Kijk voor de Overheidsregels omtrent de CoronaCheckApp op https://coronacheck.nl/nl/.

 

Een negatieve testuitslag is 24 uur geldig vanaf het moment van testen. Indien men 2 of 3 dagen aanwezig is tijdens het event en zich moet laten testen voor toegang dan dient men dit iedere 24 uur te doen.

Let op! Testen voor toegang dient via officieel aangesloten locaties te gebeuren. Deze locaties zijn te vinden op de website voor testen voor toegang (via link hierboven). De spoedtest.nl vestiging in NH Conference Centre Koningshof is ook aangesloten als testen voor toegang locatie! Dus u hoeft niet naar Eindhoven te rijden om u te laten testen het kan dus op afspraak geheel GRATIS in het NH Koningshof.

Bezoekers die niet gevaccineerd of genezen zijn van Corona kunnen zich bij NH Koningshof laten testen, maak daarvoor van te voren een afspraak! Op het moment zelf kun je zonder afspraak niet terecht!

Buitenlandse deelnemers zonder CoronaCheck app dienen een vaccinatiebewijs OF negatief testbewijs OF covid herstelbewijs te laten zien in combinatie met een geldige ID en bijgevoegd document. Dit bijgevoegd document is hetzelfde wat mensen moeten invullen wanneer zij reizen naar Nederland.

 

vaccine-declaration-form