Avantgarde Acoustic Trio G3

Avantgarde Acoustic heeft het weer voor elkaar. De nieuwe G3 serie is nu eindelijk te beluisteren. Al sinds jaar en dag zijn hoornsystemen een begrip in de Hifi en waar er zoveel smaken zijn als meningen zijn is iedereen het er wel over eens; Avantgarde Acoustic luidsprekers behoren tot de beste en worden wereldwijd geroemd.

Alle Avantgarde G3 producten zijn DSP gecontroleerd en volledig programmeerbaar in de lage frequenties. Daarnaast biedt de Avantgarde G3 series nu de mogelijkheid om de luidsprekers als volledig actief systeem aan te schaffen. Daarvoor is de gepatenteerde I-tron technologie volledig in eigen huis ontwikkeld. het enige wat je nog nodig hebt zijn een goede volumeregeling en bron.

Het digitale domein staat voor precisie en een schoon mooi gebalanceerd geluid, maar kan ook de muzikaliteit kapot maken. Maar in het geval van Avantgarde Acoustic zijn er geen nare scherpe randen (integendeel!). De cellosuites zijn waanzinnig, maar ook Jimi Hendrix en Mahler 5 blijven analoog aanwezig in de ruimte. Spectaculair live en alle 3de harmonische blijven overeind.

Meer informatie over Avantgarde Acoustic: https://x-fi.nl/merken/avantgarde/

DEELNEMER

X-fi

RUIMTE

115